שעועית רחבה שאפשר לקנות רק טריה,
עם שלל צבעי עגבניות שרי, מנה קלילה, טעימה ודיאטטית מאוד
4 מנות גדולות או 6 קטנות - 30 קלוריות למנה החומרים
סלסלת שעועית רחבה טריה
סלסלת עגבניות שרי בכל מיני צבעים
מלח גס
שומשום שחור ( לא חובה אבל כדאי)
ואם קניתם הרבה שעועית אפשר גם להקפיא כמו שכתוב כאן למעלה -
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את השעועית והעגבניות
את השעועית חותכים לפיסות באורך 2- 3- - ס"מ ומורידים את הקצוות
את עגבניות השרי חוצים.
בסוטאז, נון סטיק, אםשר מרוסס דק בשמן אבל ממש לא חובה,
מפזרים את העגבניות.
ולאחר כמה דקות
מפזרים מלח גס ושומשום שחור.
הנה ככה
מוסיפים את השעועית,
מערבבים היטב,
וסוגרים את הסוטז.
מאדים כך כ - 10 - 15 דקו, עד שהשעועית רכה.
אוכלים חם או קר.
שומרים בקירור.
נשמר 3 -4 ימים במקרר
הולך מעולה בכריך, עם כל מנה מבושלים וטריה.
הנה למשל הצעת הגשה
ואם אתם רוצים להשקיע גם בניקוי הגוף בעונה האביבית הזו,
כדאי לכם לבדוק את תוכנית ה דיטוקס המצוינת שלי - בשני מסלולים -
אחד מהם בטח יתאים לך
כל הפרטים וגם הנחה אביבית עד 29.5.21 בחצות בלחיצה כאן או על התמונה
והנה מה שאומר שוקי על הדיטוקס שעבר
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments