top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תמונת הסופר/תליאורה חוברה

שיפודי קבב כרישה עם זיתים או צנוברים

עודכן: 17 באוג׳ 2022


שיפודי קבב כרישה עם זיתים או צנוברים


אפשר על המנגל, במחבת וגם בתנור

הקבב הבייתי שלכם יכול להיות דל שומן, טעים ובריא.



10 מנות 155 קלוריות למנה

החומרים :

  • כפית שמן

  • 2 כרישה – רק החלק הלבן

  • 1 ק"ג בשר טחון מעורב של עוף והודו (אפשר להוסיף מעט בשר בקר רזה למי שממש מוכרח)

  • ביצה

  • 4 כפות סובין שיבולת שועל

  • 1/2 כוס זיתים מגולענים קצוצים או 2 כפות צנוברים

  • 2 שיני שום כתושות או 2 קוביות שום קפוא מופשרות

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • כמון, פפריקה מתוקה ואפשר גם תערובת תיבול לקבב או לקציצות

אז מה אתם אומרים ?קבב בייתי או קנוי?

לחצו על הוידאו כדי למצוא את ההבדלים




אופן ההכנה:

קוצצים את הכרישה ומאדים בשמן עד שהיא מזהיבה.

בקערה גדולה מערבבים את הבשר, ביצה, סובין שיבולת שועל, כרישה, וצנוברים או זיתים.

מוסיפים את השום ושאר התבלינים ומערבבים היטב.

בידיים רטובות ( להרטיס כל כמה קבבים) ,

יוצרים קציצות שטוחות בקוטר של כ 4 ס"מ. או מצמידים את הקציצות בצורת קבב לשיפוד.

רצוי להשהות את הקציצות כשעה במקרר לפני ההכנה.

להכנה על מנגל מניחים את הקציצות/ שיפודי קבב על מנגל חם, כמה דקות מכל צד.

להכנה בתנור מניחים את הקציצות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות. כ – 10 דקות מכל צד, עד שכל צד מלבין.

יש לשים לב שמשך ההכנה קצר אחרת הבשר מתייבש.

להכנה במחבת

מחממים מחבת נון סטיק, ואפר גם לרסס מעט בתרסיס שמן.

מטגנים את הקציצות כמה דקות מכל צד עד שמשחימות.

מגישים חם, ואם נשאר משהו, טעים גם קר למחרת בכריך.



קבב

טיפים לקבב בריא וטעים

1. מבקשים שיטחנו לכם טחינה לקבב של בשר מעורב בקר רזה והודו או הודו ועוף

2. מוסיפים לטעם וגם לאווריריות צנוברים או זיתים או כרישה קצוצה

3. במחבת משתמשים במחבת נון סטיק ומשמנים אותה בתרסיס שמן

4. בצליה על הגריל, צולים על רשמת מוגבהה שאינה קרובה לאש כדי למנוע היווצרות חומרים מסרטנים


והנה טיפים מעולים למנגל בריא


 

רוצה לדעת איך אפשר לחזור לשגרה,

לרדת במשקל בקלות,

גם אם הימים לא כל כך קלים ?

אני מזמינה אותך להכיר את תוכנית האון ליין שלי -

חוזרת לשגרה - חוזרת לגזרה

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page