מנה צמחונית וטבעונית מנצחת לעל האש ביום העצמאות או סתם כשמתחשק ללכת לפיקניק
4 מנות 200 קלוריות למנה
חומרים:
8 שיפודי עץ
600 גר' טופו גולמי
4 כפות שמן זית
עשבי תיבול : רוזמרין, פטרוזיליה, טימין מלח, פלפל שחור גרוס טרי, פפריקה מתוקה
ירקות - עגבניות שרי, בצל, פלפל אדום
אופן ההכנה:
מכינים מראש - חותכים את הטופו לקוביות בגודל של 3 ס''מ .
מערבבים היטב את שמן הזית עם עשבי תיבול קצוצים ותבלינים .
משרים את קוביות הטופו בתוך התערובת ומשהים בקופסא סגורה במקרר למשך הלילה. לוקחים את הקופסא לפיקניק בצידנית. בקופסא נוספת מכינים עגבניות שרי שטופות, חתיכות בצל וחתיכות פלפלים בצבעים שונים.
בפיקניק - נועצים לסירוגין על השיפוד את קוביות הטופו המתובלות עם עגבניות, חתיכות בצל ופלפל. מניחים על מנגל חם ומשומן מעט, למשך 2 - 3 דקות עד לחימום של הטופו. לא צולים זמן ממושך מידי. אוכלים חם כתחליף למנה בשרית.
מתוך הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות של ליאורה חוברה
רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר
לחצ/י כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
תגובות