שווארמה בתבנית במקום על שיפוד של שווארמיות.
לא יודעת אם ראיתם פעם את התהליך....
לא מלא בריאות .
אז הנה הגרסה הטעימה שלי.
דלת שומן ועמוסת טעמים וניחוחות
5 מנות, 260 קלוריות למנה
החומרים :
1 קג סטייק הודו נקבה אדום מנוקה ככל האפשר משומן, סטייקים גדולים.
2 בצלים פרוסים
2 כפות קורנפלור
10 שיני שום שלמות
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
כפית כורכום
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
מלח ופלפל שחור רצוי גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה :
בסוטז נון סטיק מזהיבים את פרוסות הבצל על ריסוס של שמן
מחממים תנור לחום של 200 מעלות
בקערה, מערבבים את הפרגיות יחד עם כל החומרים הנוספים.
ממש עושים עיסוי לנתחים עם כל החומרים (מומלץ עם כפפות למניעת ריח בידיים)
מוסיפים את הבצל המוזהב ומערבבים בעדינות.
מניחים את הפרגיות בתוך תבנית אפייה מאורכת או עגולה כך שהן יהיו צפופות ומהודקות.
מפזרים שיני שום בין הנתחים ומהדקים היטב.
אופים בתנור 45 דקות ללא כיסוי.
מוציאים, פורסים בסכין חדשה כך שמתקבלים, נתחי שווארמה.
פורסים נתחים בסכין חד מתאחד לנתח אחד אחרי קירור
מגישים עם חומוס, טחינה, סלט ירקות.
מגולגל בטורטיה מקמח מלא, או על פירה כתום
רוצה להכנס לעולם של הרזיה אמיתית בלי תפריטים ובלי לספור קלוריות?
אני מזמינה אותך להכיר את
תוכנית פורצת דרך לאיזון של חמשת ההורמונים שמפריעים לך לרזות.
תוכנית הרזיה ללא תפריטים ובלי לספור קלוריות
כל הפרטים וההרשמה בלחיצה כאן או על התמונה
מחזור סתיו יפתח אחרי חגי תשרי 2023
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentários