צילום – עודד חוברה
דגן מלא, עשיר סיבים וקל לעיכול
עם המון ירקות ירוקים שעושים אביב בצלחת
טבעוני וללא גלוטן
והוא גם סירטפוד פוטנטי ביותר
5 עובדות שלא ידעתם על כוסמת - הסרטון מהעמוד של ליאורה חוברה ב XNET
10 מנות, 80 קלוריות למנה
החומרים:
200 גרם כוסמת, שטופה ושהושרתה למשך כל הלילה, רצוי במים מינרלים (הכוסמת סופחת כמות מים גדולה ולכן יש להשרות בכמות של כיסוי הכוסמת עוד 5 ס"מ לפחות)
בצל קלוף וחתוך לקוביות
חצי חבילת גבעולי אספרגוס טרי חתוכים לשליש
2 באק צ'וי שטופים ופרוסים
150 גרם אפונה עדינה קפואה
4 כפות פטרוזיליה וכוסברה קצוצות (לא חובה)
מיץ מלימון טרי
כוס ציר מרק ירקות ממרק ירקות שנשאר או שהכנתם מכפית אבקת מרק ירקות (רצוי אורגני) שהומס בכוס מים רותחים
2 כפות שמרי בירה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה: מסננים את הכוסמת. בסוטאז גדול, נון סטיק מאדים את הבצל ללא שמן עד הזהבה. מוסיפים את גבעולי האספרגוס ומאדים תוך בחישה כ10 דקות עד שהאספרגוס רך, כדי לוודא שכל הגבעולים רכים יש לטעום שליש תחתון של גבעול שנראה עבה. מוסיפים את הבאק צ'וי והאפונה ומאדים עוד כמה דקות. מוסיפים את הכוסמת, מרק ירקות מיץ לימון, ועשבי תיבול ומערבבים היטב.
מבשלים עד שכל המים נספגים בכוסמת.
רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?
הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments