מתכון שגם הילדים אוהבים עם טוויסט של תרד כדי להכניס עוד קצת בריאות
אם הילדים לא פתוחים לחידושים אפשר לקצוץ את התרד במעבד מזון לפני הכנסתו לרוטב
צנצנת רוטב – 100 קלוריות החומרים:
כף שמן
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 שיני שום מעוכות
2 כוסות עלי תרד טריים שטופים וקצוצים או 200 גרם תרד קפוא מופשר ומסונן
קופסא (800 גרם) עגבניות מרוסקות
200 גרם רסק עגבניות
1 – 2- כוסות מים
כפית סוכר (אופציונלי - אפשר להחליף בסטיביה לגרסה ללא פחמימות)
כף מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה:
בסיר מחממים את השמן.
מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים את השום.
מוסיפים את התרד. אם זה תרד טרי יש לבשל מספר דקות בסיר מכוסה עד שהתרד מתבשל מעט.
מוסיפים את כל שאר החומרים. כמון המים הדרושה היא כזאת שיתקבל רוטב עגבניות סמיך.
מבשלים עוד 15 דקות בסיר מכוסה חלקית. מגישים חם על הפסטה או מקררים ושומרים במקרר.
אפשר למרוח על פיצה כמו במתכון שבלחיצה כאן או להשתמש כרוטב בסיס עגבניות לכל תבשיל.
רוצה לדעת כמה יש בכף של ממרחים ורטבים?
הספר 365 יום בלי תירוצים, מביא לך משוואות מאכלים וגם
מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע.
לכל הפרטים על הספר לחצ/י כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments