מכירים את זה שיש מוצר מזון שפשוט אין לכם בבית?
ככה זה אצלי עם שקדי מרק. לא קניתי מעולם. בעייני זה מוצר שאין לו שום צידוק להתקיים.
קמח לבן עם המון שמן ועד לא מזמן גם צבוע בטרטזין זרחני.
אז,
בתי גל, כשהיתה בת 5, התארחה בבית קרובי משפחה. הדודה הציעה לה שקדי מרק במרק והיא קיבלה את ההצעה. המילה "שקדי מרק" נשמעה לה ממש מבטיחה.
היא סיימה את המרק ולא נגעה בקדי המרק.
כשהדודה שאלה אותה:"אז למה ביקשת אם את לא אוכלת?"
היא ענתה :"פשוט לא ידעתי מה זה....."
גל כבר גדולה, ומאלתרת במטבח שלה כל מיני גודי'ז בריאים.
ככה היא המיצאה את הקרוטונים האלה.
מתאימים למרק, סלט והאמת, לאכול ככה, ישר מהצנצנת ......באמת קשה להפסיק לאכול אותם!
נ.ב. מוסר השכל מהסיפור - אוכל שלא מכירים, פשוט לא מתמודדים עם הפיתוי שלו.
אל תכניסו הביתה מזונות כאלה. זה יעשה רק טוב לכם ולמשפחה שלכם.
6 מנות, 47 קלוריות למנה
החומרים:
כפית שמן
6 פרוסות לחם קל מלא שאוהבים
מעט מלח גס
עשבי תיבול – רוזמרין, תימין, אורגנו מיובשים או טריים, קצוצים
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל - 180 מעלות
קורעים קרעים מפרוסות הלחם.
מכינים עיסה מהשמן, מלח ושאר התבלינים.
מערבבים היטב את קרעי הלחם עם העיסה. כן, פשוט בידיים.
אופים בתנור 10 - 15 דקות עד שהקרוטנים הופכים קראנצ'יים.
שימו לב, זמן האפיה עשוי להשתנות לפי סוג הלחם
בדקו אותם בתנור כדי שלא ישרפו.
שומרים בצנצנת סגורה היטב ( אם יש מה לשמור....)
רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות , ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר
לחצ/י כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments