צילום - עודד חוברה
אין כמו שילוב של גלידה קרה עם תפוחים מבושלים
ומעל הכל מפוזר קרמאבל קראנצ'י.
את גלידת הפיסטוק המעולה הבאתי מ- גלידריית ארטה
גלידריה שבה מכינים באהבה גלידות בריאות ממרכיבים טבעיים בלבד,
בגלידריה תמצאו גם גלידת פיסטוק טבעונית שמאפשרת מתכון טבעוני
6 מנות 160 קלוריות למנה
החומרים:
3 תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות
כף סירופ מייפל או סילאן ללא תוספת סוכר
חצי כפית קינמון טחון הכי טרי שיש
לקראמבל:
3/4 כוס קמח מלא
2 כפות סוכר חום
25 גרם חמאה קרה או שמן קוקוס לגרסה הטבעונית
חצי כפית זרעי וניל טחונים או כפית תמצית וניל אמיתית
50 גר שקדים או אגוזים טחונים
להגשה:
6 כדורי גלידת פיסטוק רגילה או טבעונית
אופן ההכנה:
במחבת גדולה עם שוליים גבוהים נון סטיק, מבשלים את התפוחים עם המייפל והקינמון.
מבשלים תוך ערבוב כדי שהתפוחים לא ישרפו, עד שהתפוחים רכים אבל לא הופכים למחית.
במקביל מכינים את הקרמבל במעבד מזון קטן או בידיים מערבבים את כל חומרי הקרמבל חוץ מהאגוזים עד שנוצרים פירורים. מוסיפים את האגוזים ומערבבים שוב.
אופים משטוח בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה במשך כ - 15 דקות בתנור שחומן מראש ל 200 מעלות, עד שהפירורים מזהיבים. מצננים. ושומרים בקופסא אטומה
בכל קערית אישית מניחים 1/6 מכמות התפוחים, מעל כדור גלידה ומעל קרמבל.
מגישים ואוכלים מיד.
אם נשאר משהו מפירורי הקראמבל אפשר לשמור בכלי סגור במקרר עד חודש.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentarios