קציצות סלמון ברוטב יוגורט | צילום - עודד חוברה
סלמון הוא דג נפלא, טעים, עסיסי ועשיר בחומצות שומן אומגה 3.
אהה, וגם בטבע נהדר ובטעם שגם ילדים אוהבים !
אז הנה דרך להכין אותו קצת אחרת.
15 קציצות - 60 קלוריות לקציצה
10 קלוריות לכף רוטב
החומרים לקציצות:
400 גרם סלמון קצוץ לקציצות (לבקש מאיש הדגים שיכין לכם)
ביצה
בצל קצוץ קטן (להזהיב קלות במחבת נון סטיק)
4 כפות סובין שיבולת שועל
2 כפות ציה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף עירית קצוצה
מלח, פלפל
מיץ לימון
לרוטב:
גביע יוגורט
עירית קצוצה / שמיר קצוץ
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הקציצות לעיסה שתהיה דביקה אבל שיהיה אפשר להכין ממנה קציצות.
משהים 1/2 שעה במקרר.
מחממים תנור ל – 180 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפיה.
יוצרים קציצות בידיים רטובות. כל כמה קציצות יש להרטיב את הידיים כדי שפני הקציצות יהיו חלקות.
מכניסים לתנור חם ואופים כ 20 דקות. הופכים ואופים עוד 2 דקות.
בזמן האפיה מערבבים את כל חומרי הרוטב.
מגישים מיד עם הרוטב בצד.
והנה עוד דרך קלה לשלב סלמון ויוגורט
רוצה לדעת איך אפשר לשלב
מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments