top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תמונת הסופר/תליאורה חוברה

קציצות דגים בריאות ברוטב חרדל לימון דבש

עודכן: 2 בנוב׳


קציצות דגים בריאות ברוטב חרדל לימון דבש

צילום - עודד חוברה

קציצות הדג במתכון הזה מקבלות תוספות בריאותיות שהופכות אותן לפצצת בריאות

והרוטב המתוק חמוץ עושה חגיגה בפה!

24 קציצות, 4 קציצות במנה, 150 קלוריות למנה

החומרים לקציצות:

  • 350 גרם דג טרי קצוץ, כל דג שאתם אוהבים – בורי, בס, אמנון וכו' (חשוב לבקש ממוכר הדגים להכין את הדג קצוץ ולא טחון. בממוצע מקילו דג יתקבלו 350-400 גרם בשר נקי קצוץ)

  • ביצה

  • גזר מגורר

  • בצל קצוץ שהוזהב במחבת ללא שמן או עם תרסיס

  • שן שום כתושה

  • 2 כפיות שמרי בירה

  • 2 כפות נבט חיטה (בפסח להחליף בקמח תפוחי אדמה)

  • 1/3 כוס סובין שיבולת שועל (בפסח להחליף בקמח מצה, רצוי מלא)

  • 2 כפות זרעי צ'יה

החומרים לרוטב:

  • 2 בצלים פרוסים

  • חצי שקית (200 גרם) עלי תרד שטופים היטב או 8-9 גבעולי סלרי שטופים וקצוצים

  • 2 כפות אבקת מרק ירקות או בצל (רצוי אורגני) מומסות בכוס מים רותחים, רצוי מינרלים

  • 2 כפות דבש

  • 2 כפות חרדל משובח

  • שליש כוס מיץ לימון

  • חצי כפית כורכום

  • חצי כפית מלח

  • קורט פלפל שחור

  • 1/2-1 כוס מים, רצוי מינרלים

  • 3 כפות סובין שיבולת שועל

  • חופן פטרוזיליה קצוצה


אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל חומרי הקציצות לעיסה אחידה. משהים במקרר חצי שעה. 2. בסיר רחב וגדול מזהיבים את הבצל (של הרוטב) ללא שמן או עם תרסיס. מוסיפים את התרד או הסלרי ומאדים עוד כמה דקות עד התרככות על אש קטנה. 3. בנפרד מערבבים את כל חומרי הרוטב חוץ מהמים הנוספים, סובין שיבולת שועל ופטרוזיליה. 4. שופכים את התערובת לסיר ומערבבים תוך בישול על אש קטנה עד רתיחה ועוד 2 דקות.

5. מוסיפים את סובין שיבולת השועל ומערבבים היטב.

6. מוסיפים כמות מים הדרושה לקבל רוטב סמיך, אך לא סמיך מידי, ומביאים לרתיחה על אש קטנה. אם הרוטב סמיך מידי אפשר להוסיף מים. 7. בינתיים יוצרים מעיסת הדגים קציצות כדוריות קטנות בידיים רטובות. יש להרטיב את הידיים כל כמה קציצות. 8. כשהרוטב רותח, מוסיפים בעדינות את הקציצות לרוטב, ברווחים, ולא נוגעים בהן עד שהקציצות מלבינות מכל הצדדים, רק לאחר שקציצה מלבינה אפשר לגעת בה עם כף. 9. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד 30 דקות. אפשר מידי פעם לערבב מאוד בעדינות.

10. לאחר 20 דקות מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד 10 דקות. מגישים עם אורז או פירה.

 


 

 

זה מתכון מעולה, והוא משתלב ממש מצוין בתוכנית


תוכנית קארב דיסטוקס

השיטה שעזרה לעשרות אלפי נשים, לצאת מהתקיעות ולרדת במשקל, מהר ובטוח

18 יום שיעזרו לך להתניע את ההרזיה שלך


וסוף סוף לראות את מחוג המשקל פונה לכיוון הנכון

תוכנית דלת פחמימות בריאה ומהודקת בפלטפורמה דיגיטלית וליווי צמוד בוואצאפ,

שתעזור לך להכנס לתהליך הרזיה

לרדת במשקל 

ולצמצום משמעותי במשקל ובהיקפים בצורה טבעיתללא ספירת קלוריות!

תוכנית און-ליין מעשית בהנחיה ובתמיכה מלאה שלי

ירידה במשקל | ליווי ותמיכה קבוצתי  | מתכונים |תפריטים

וגם אפשרות לצמחי מרפא




כדי לעשות CARB DETOX,

להפחית פחמימות וגם בהמשך להנות מפחמימות 

ועדיין לרזות ואח"כ להמשיך לשמירה על המשקל,

 והצטרפות למחזור הקרוב לחצי כאן או על התמונה



תוכנית קארב דיסטוקס

 

הכנתם?

אני רוצה לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara

 וגם בפייסבוק .facebook.com/liora.houbar.diet

שאלות, שיתופים, הצעות וכמובן צילומים אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות 👇🏽

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page