צילומים - עודד חוברה
אין כמו שילוב של גלידה קרה עם פירות
וכל אלה על מצע אטריות קדאיף
6 מנות קינוח גדולות, 250 קלוריות למנה
החומרים -
100 גרם אטריות קדאיף - לקנות את האריזה הקפואה,
שמכילה בדר"כ 2 אריזות של 200 גרם ( לשמור בהקפאה עד ההכנה)
כדור גלידה לכל מנה. מומלץ לבחור גלידות על בסיס יוגורט, פירות או כאלה עם רכיבים טבעיים
50 גרם חמאה
2 כפות סוכר חום
2 כוסות פירות קיץ טריים שאוהבים במיוחד, חתוכים
הגשה:
אפשר לקשט ברוטב פירות יער שהמתכון שלו נמצא כאן
או בקרם פטיסיאר אמיתי שהמתכון שלו נמצא כאן
אופן ההכנה:
מפשירים את אטריות הקדאיף.
במחבת גדולה עם שוליים גבוהים נון סטיק, על אש נמוכה,
ממיסים את החמאה עם הסוכר עד שנוצר מעין קרמל. להזהר שלא ישרף !
מוסיפים מיד את האטריות ומערבבים. ממשיכים להחם על אש קטנה, תוך ערבוב,
עד שכל האטריות מכוסות ברוטב ומזהיבות קלות.
מעבירים מיד ל6 כוסות הגשה.
בכל כוס מניחים 1/6 מהכמות.
עד שלב זה אפשר להכין כמה שעות מראש ולשמור במקום קריר ויבש
לפני ההגשה, מניחים בכל כוס כדור גלידה,
מפזרים מעל את פירות היער ואפשר גם רוטב פירות יער
מגישים ואוכלים מיד.
לעוד מתכונים עם גלידה באתר שלי הכנסו לכאן
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments