*דיאטיפ מליאורה חוברה - כן, אפשר להכין פשטידה בלי קמח,
בלי בצק וגם בלי גבינה צהובה.
ויש גם גרסה ללא גלוטן
והטעם? מצוין!!!!!
8 מנות, 105 קלוריות למנה
החומרים:
2 כוסות קוביות דלעת
3 זוקיני פרוסים לעיגולים
4 ביצים
5 כפות סובין שיבולת שועל ( אפשר גם ללא גלוטן)
כף אבקת אפיה
500 גרם גבינה 5% מכל סוג
150 גרם גבינה צפתית 5% מגוררת
1/2 כפית מלח
עשבי תיבול קצוצים טריים או יבשים
אופן ההכנה:
מבשלים את הזוקיני וקוביות הדלעת במים שהומלחו קלות,
עד רתיחה ועוד 15 דק על אש קטנה. שיהיו מעט רכים אך לא רכים מידי.
טורפים את הביצים בקערה.
מוסיפים סובין שיבולת השועל, גבינות ותבלינים, ומערבבים היטב.
מוסיפים את הירקות ומערבבים שוב.
מעבירים לתבנית פיירקס מלבנית גדולה.
אופים בחום בינוני כ 40 - 50 דקות או עד שפני הפשטידה מזהיבים והיא קפיצית למגע.
רוצה לדעת איך אפשר לרדת במשקל בקלות עם תפריטים ומתכונים טעימים ובריאים ?
אני מזמינה אותך להכיר את התוכנית שצברה כבר מאות נשים מרוצות.
חוזרת לשגרה - חוזרת לגזרה.
עם או ללא קיט צמחי המרפא המסייע להרזיה
תוכנית של שבועיים שאפשר לחזור עליה שוב ושוב עד הגעה למשקל היעד.
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
תכון הפשטידה טוב אך אני נמנעת ממוצרי חלב .האם יש תחליף