*דיאטיפ מליאורה חוברה - כן, אפשר להכין פשטידה בלי קמח, בלי בצק וגם בלי גבינה צהובה.
והטעם? מצוין!!!!!
8 מנות, 110 קלוריות למנה
החומרים:
3 כרישה – רק החלק הלבן
2 סלסלות פטריות
כפית שמן
3 ביצים
3 כפות אבקת מרק פטריות
2 גביעי גבינה 5% מכל סוג
150 גרם גבינה צפתית 5% מגוררת
1 כפית מלח
¼ כפית אגוז מוסקט טחון
¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
שוטפים את הכרישה ופורסים לעיגולים דקים.
שוטפים את הפטריות ופורסים לפרוסות.
במחבת מחממים את השמן ומאדים את הכרישה עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות ומאדים עוד כמה דקות.
טורפים את הביצים בקערה.
מוסיפים אבקת מרק, גבינות ותבלינים, ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הכרישה והפטריות ומערבבים שוב.
מעבירים לתבנית עגולה גודל 26 או מרובעת בגודל 25 משומנת קלות.
אופים בחום בינוני כשעה או עד שפני הפשטידה מזהיבים והיא קפיצית למגע.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או ברכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
פשטידה טעימה מאוד