top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תמונת הסופר/תליאורה חוברה

פרגית מוקפץ בתיבול אסייאתי (וגם גרסה עם טופו)

עודכן: 2 במרץ 2022


פרגית מוקפצת בתיבול אסייאתי
פרגית מוקפצת בתיבול אסייאתי

ארוחה עיקרית צבעונית ובריאה.

נתחוני פרגית עוף במשרה עסיסי

והמון צבעי ירקות בריאים שאפשר לגוון לפי מה שיש במקרר

ויש גם גרסה טבעונית או צמחונית עם טופו

גרסה ללא פחמימות וגם לחולי סוכרת

וכל המתכון ללא גלוטן


*דיאטיפ בריא של ליאורה - שלבו כמה שיותר צבעים בכל מנה,

זה יהפוך את הצלחת שלכם להרבה יותר בריאה

4 מנות, 240 קלוריות למנה בשרית ( 220 ללא פחמימה) 150 קלוריות למנה צמחונית / טבעונית (130 ללא פחמימה)

החומרים:

  • 400 גרם פרגיות נקי משומן ככל האפשר וחתוך לקוביות

  • או 400 גרם טופו חתוך לקוביות

החומרים למשרה

  • 4 כפות רוטב סויה מתוקה או רגילה למתכון ללא פחמימות או לחולי סוכרת

  • 2 כפות רוטב טריאקי

  • 2 כפות דבש או ממתיק מלאכותי למתכון ללא פחמימות או לחולי סוכרת

  • 4 שיני שום כתושות

  • 1/4 כוס מים

החומרים להכנת המנה

  • תרסיס שמן

  •  2 בצלים קלופים ופרוסים

  • 2 -3 -פלפלים בצבעים שונים אפשר לבחור פלפל רגילים או פלפל שושקה או פלפלונים

  • סלסלת פטריות, ממליצה בהחלט לגוון בסוגי פטריות מכל מיני סוגים

  • אפשר להוסיף ירקות שאוהבים - פרחי ברוקולי או כרובית, נבטי מאש ( נבטים "סיניים") וכו'

  • כפית שמן שומשום

לקישוט והגשה

  • שומשום שחור

  • נבטי עלעלי מיקרו למשל סקורה אפשר לרכוש באתר עלעלים רעננים,

בדף התשלום להכניס בקוד קופון LIORA5 ולקבל הנחה של 5% על כל ההזמנה. באהבה ממני ומעלעלים רענננים

  • עלה כרוב גדול שלם

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים בתוכם את הפרגיות או הטופו לשעתיים לפחות.

מסננים מהמשרה ושומרים אותו.

בסוטז רחב

מרוסס בתרסיס שמן מקפיצים את נתחי הפרגית או הטופו,

עד להזהבה מכל הצדדים.

מוציאים מהסוטז.

באותו מחבת מאדים את הבצל בכף שמן עד שהוא מזהיב.

מוסיפים את שאר הירקות ומאדים 2 -3 - דקות עד שהירקות מתרככים מעט אך שומרים על פריכות.

מחזירים את נתחי הפרגית או הטופו ואת נוזלי המשרה שנותרו.

מערבבים בעדינות, עד שהכל מכוסה ברוטב.

מוסיפים כפית שמן שומשום וזרעי שומשום שחור.

מבשלים 2 - 3 דקות . יש לוודא שנתחי הפרגית עשויים לגמריי.

מומלץ לבדוק נתח אחד בעזרת חיתוך בסכין ובדיקה שהוא לחלוטין מבושל.

מפזרים מעל עלעלי מיקרו

מגישים עם אורז, אטריות אורז או אפשר גם בתוך עלה הכרוב



וכאן הגרסה הצמחונית / טבעונית עם טופו

רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או לרכישה מיידית




 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 



פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page