top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תמונת הסופר/תליאורה חוברה

פסטה צבעונית ברוטב עַגְבָנִיות שרי ובזיל

עודכן: 25 באוק׳ 2022


פסטה צבעונית ברוטב עגבניות שרי ובזיל



ארוחה קלילה,

מתאימה לכל עונה.

בישלתי כאן פסטה שהבאתי מונציה,

תזכורת נעימה וקצת נחמה, עד שנוכל לנסוע שוב ( בתום עידן הקורונה)

עגבניות עשירות בליקופן, שהוא נוגד סרטן.

ולכן רוטב עגבניות היא הזדמנות מצויינת להעשיר את הגוף בליקופן.

תספת סלט וחלבון על יד, ויש לכם ארוחה מלאה


8 מנות, בכל מנה כוס פסטה ברוטב.

150 קלוריות למנה


החומרים:


  • 500 גרם חבילת פסטה קצרה או פטוצ'יני , רצוי בחלקה עם עגבניות ובזיליקום מא שמאפשר צבעים נחמדים בריאים בצלחת, אפשר ומומלץ פסטה מקמח מלא

לרוטב עגבניות שרי

  • בצל בינוני קצוץ לקוביות

  • 2 שיני שום פרוסות

  • 20 עגבניות שרי ( אני הובת במיוחד את הזן תמר), שטופות וחצויות

  • קופסא קטנה ( 400 גרם ) עגבניות מרוסקות

  • 10-עלי בזילקום קצוצים

  • כף עלי תימין

  • 2 כפות צנוברים

  • מיץ טרי מחצי לימון

  • כפית סוכר חום



אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.


על אש קטנה, בסיר בינוני מאדים בצל על תרסיס שמן עז שמזהיב. מוסיפים את העגבניות והמלח, מערבבים היטב. מכסים את הסיר ונותנים להם להתבשל עד הגרת נוזלי העגבניות ( 15 - 20 דקות)

מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב ומבשלים כמה דקות.

מוסיפים את הפסטה מערבבים ומגישים חם.


 

רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר

לחצ/י כאן או על התמונה



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page