סלמון משגע בגרסת פסטה בסיר אחד
קל להכין, משלב המון ערכים תזונתיים וטעים לכולם .
בשרי צמחוני, וגם ללא גלוטן
6 מנות,
500 קלוריות למנה שהיא ארוחה שלמה
החומרים:
400 גרם סלמון, חתוך לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אפשר להחליף בחזה עוף.
2 בצלים ירוקים פרוסים
בצל גדול קלוף וקצוץ
4 -5 - שיני שום קלופות ופרוסות
2 כוסות פטריות, מאיזה סוג שאתם רוצים, אשר לגוון בסוגים, שטופות במים ופרוסות
300 גרם ברוקולי (בערך ראש אחד) חתוך לפרחים טרי או קפוא שהופשר 15 דקות במים רותחים
400 מ"ל (פחית ) חלב קוקוס 5% שומן
250 גרם פסטה קצרה או ספגטי שבור לשניים ( אפשר כמובן לבחור פסטה ללא גלוטן)
חופן עלי בזיליקום קצוצים
חופן עלי פטרוזילה קצוצים
600 מ"ל מים רותחים או מרק רותח
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
2 כפיות אבקת קארי עדינה (לא חובה)
כף עשבי תיבול יבשים (לא חובה)
אופן ההכנה:
בסוטאז גדול או סיר רחב ונמוך נון סטיק, מזהיבים בצל ושום.
מוסיפים את חתיכות הסלמון ( או חזה העוף). מזהיבים 2 דקות, מכל צד.
הופכים רק פעם אחת כל חתיכה.
טיפ: אל תזיזו את הסלמון/ העוף יותר מדי כדי לתת לו קרום יפה.
השאירו אותו במקומו עד לצריבה, ואז הפכו .
מוסיפים את הברוקולי והפטריות. מאדים תוך ערבוב במשך 3 דקות, עד שהירקות מתחילים להתרכך.
מוסיפים את הפסטה, חלב הקוקוס, המרק, הקארי והפפריקה וגם את שאר התבלינים ועשבי התיבול
מכסים במכסה ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מנמיכים את האש.
ומבשלים עוד 5 דקות בסיר מכוסה.
פותחים את המכסה ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים בפסטה.
חשוב מאוד לערבב כל כמה דקות.
מגישים חם!
מנסה להגמל ממתוקים ופחמימות ולא כל כך מצליח.ה?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת גמילה ממתוקים בשילוב צמחי מרפא
כל הפרטים ורכישה כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
היי ליאורה, כל מתכוני "ארוחה בסיר אחד" שלך הם נפלאים ומקלים מאוד את ההתנהלות ביום יום! תודה. שאלה ספציפית לגבי המתכון החדש כאן - האם אפשר להחליף את הסלמון בחזה עוף? תודה רבה