כשממש אין לי דקה (למשל בזמן השקת תוכניות חדשות)
אבל אני לא מוכנה לוותר על אוכל בריא למשפחה שלי,
אני מכינה פסטה בסיר אחד,
והפעם בחרתי את הטונה כחלבון.
יצא טעים ברמות שקשה לתאר
8 מנות,
170 קלוריות למנה
החומרים:
250 גרם פסטה קצרה (ברוב המקרים זה חצי חבילה). לגרסה ללא גלוטן בחרו פסטה מתאימה
בצל קצוץ
2 בצלים ירוקים קצוצים כולל החלק הלבן
2 קופסאות טונה במים מסוננות. לגרסה טבעונית אפשר להחלי, בתחליף בשר במשקל 300 גרם
כוס עגבניות שרי צבעוניות חצויות
כוס ירקות חתוכים שיש במקרר או אפילו מלקט קפוא
חופן עלי בזיליקום קצוצים
חופן עלי פטרוזילה קצוצים
כף אורגנו מיובש
5 שיני שום פרוסות
קופסת עגבניות מרוסקות קטנה (400 גרם)
מיכל שמנת לבישול 9% או קרם קוקוס 5% לגרסה טבעונית (250 מ"ל)
600 מ"ל מים רותחים
מיץ טרי מחצי לימון
כפית סוכר חום
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
בסוטאז גדול או סיר רחב ונמוך נון סטיק, מזהיבים בצלים ושום.
מוסיפים את הירקות
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים בפסטה.
חשוב מאוד לערבב כל כמה דקות.
מגישים חם!
וככה זה נראה מאחורי הקלעים,
רוצה להכנס לעולם של הרזיה אמיתית בלי תפריטים ובלי לספור קלוריות?
אני מזמינה אותך להכיר את
תוכנית פורצת דרך לאיזון של חמשת ההורמונים שמפריעים לך לרזות.
תוכנית הרזיה ללא תפריטים ובלי לספור קלוריות
כל הפרטים וההרשמה בלחיצה כאן או על התמונה
מחזור סתיו יפתח ב 5.11 אפשר להצטרף עד 12.11
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments