פסטה בסיר אחד בגרסה אסייאתית
בטעמים שעושים WOW בכל ביס.
בפעם הראשונה שהכנתי, האורחים סיכמו:
״אי אפשר להפסיק לאכול".
לפטריות יש כל כך הרבה יתרונות תזונתיים,
שבמקום לבחור אחת, בחרתי 5 סוגים.
אתם כמובן מוזמנים לבחור איזה שבא לכם.
קל להכין, משלב המון ערכים תזונתיים וטעים לכולם .
צמחוני, טבעוני וגם לחולי סוכרת
תוספת חלבון על יד, ויש לכם ארוחה מלאה
10 מנות,
205 קלוריות למנה
החומרים:
410 גרם נודלס ( בדר"כ זה שקית אחת גדולה)
1 בצל לבן פרוס + 1 בצל סגול פרוס
2 בצלים ירוקים קצוצים
8 - 10 שיני שום פרוסות
סלסלת פטריות טריות (אני אוהבת לגוון בסוגים)
25 גרם = שקית של פטריות מיובשות מכל מיני סוגים
2 כפות מיסו
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות רוטב סויה, רצוי כהה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות ג'ינג'יר מוחמץ
כף דבש (או סילאן)
חופן עלי כוסברה קצוצים
מיכל חלב קוקוס דל שומן 5% (400 מ"ל)
מים רותחים שיגיעו ביחד עם מי השריית הפטריות לכמות של - 960 מ"ל
מיץ טרי מחצי לימון או כף פונזי
כף סרירצ׳ה למי שאוהב חריפות
כפית שמן שומשום
להגשה לפי טעמכם:
בוטנים קלופים
בצל ירוק
כוסברה קצוצה
ג'ינג'יר
וכל תוסף הגשה אסייאתי שאתם אוהבים
אופן ההכנה:
משרים את הפטריות המיובשות במים רותחים למשך 20 דקות.
מסננים, שומרים את המים וחותכים.
בסוטאז גדול או סיר רחב ונמוך נון סטיק, מזהיבים בצל לבן וסגול ואחרי כמה דקות גם שום.
מוסיפים את הפטריות הטריות ומאדים עוד קצת.
מודדים כמה מים מסוננים יש מהפטריות המיובשות ומוסיפים מים פושרים עד 960 מ"ל.
שומרים כוס בצד.
בכוס הזו שמים את חמאת הבוטנים והמיסו ומערבבים עד המסה.
מוסיפים לסיר את המים, מ - 2 הסוגים, חלב הקוקוס
ואת כל שאר החומרים חוץ משמן השומשום ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מבשלים ומערבבים מידי פעם.
ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים בנודלס.
חשוב מאוד לערבב כל כמה דקות.
מפזרים ממש לפני ההגשה שמן שומשום, מערבבים שוב.
מגישים חם!
מנסה להגמל ממתוקים ופחמימות ולא כל כך מצליח.ה?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת גמילה ממתוקים בשילוב צמחי מרפא
כל הפרטים ורכישה כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments