צילום והכנה - ענבר חוברה
קיץ, חם, וכל החברים שלכם נסעו לחו״ל והשאירו אתכם כאן.
אתם גוללים את הפיד של האינסטגרם שלכם ופשוט מהחום אתם שוקלים להשאר במיטה ופשוט לא לצאת יותר לעולם.
אז זהו, שלא!
כמו שאישה חכמה פעם אמרה לי, גן עדן זה לא מקום, זהו תחושה או הרגשה!
זה לא קשה להכין סמודי בול משובח, ובעזרת הפירות הטרופיים הקפואים של סנפרוסט, גן עדן באמת מעבר לפינה!
ובכן, המתכון הבא יצנן אתכם בימי הקיץ השרביים ויקח אתכם לאיים שמעולם לא ביקרתם בהם!
מתכון מאת ענבר חוברה
החומרים ל 2 מנות: לבסיס הסמודי -
כוס אננס קפוא של סנפרוסט
כוס מנגו קפוא של סנפרוסט
1/4-1/2 כוס חלב עיזים
חופן שבבי קוקוס גסים (בערך 2-3 כפות)
כפית מאקה
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית אבקת וניל
לציפוי לכל קערה -
רבע מנגו טרי חתוך לקוביות
3 כפות שיבולת שועל (אפשר ללא גלוטן לרגישים)
חופן דובדבנים מיובשים
כפית זרעי צ׳יאה
לקישוט -
עיגול אננס מיובש וכמה שבבי קוקוס גסים
אופן ההכנה: מכניסים את כל חומרי הסמודי לבבלנדר ומעבדים באיטיות ואם צריך בהפסקות קלות תוך דחיפת העיסה לכיוון הסכינים בין כל הפעלה. מעבדים עד למרקם אחיד (כמו של סורבה) מעבירים מהר לקערה, מצפים ואוכלים בהנאה :)
בכל ביס עוצמים את העיניים ומדמיינים שאתם בגן עדן...
צילום - ענבר חוברה
בשיתוף פעולה עם ענבר חוברה, בעלת הבלוג EndlessTrip העוסק בטיולים, לייף סטייל, אוכל ובריאות.
רוצים עוד מתכוני סירטפוד מהדיאטה של אדל?
כל הפרטים בלחיצה כאן למטה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments