עוף שיוצא עסיסי מאוד,
גם אחרי שהשארתם את העור של העוף אצל הקצב.
הוא פשוט מתבשל בבצל השום והתבלינים,
וזה לגמריי מספיק.
6 מנות 250 קלריות למנה
החומרים:
6 רבעי עוף, מחולקים ל - 2 וללא עור (ממליצה להשאיר את העור אצל הקצב)
3 בצלים רגילים פרוסים לפרוסות דקות
3 בצלים סגולים פרוסים לפרוסות דקות
12 שיני שום קלופות
החומרים לתערובת התיבול:
2 כפות סוכר חום
כף ראס אל חנות
חצי כפית קינמון
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
כף מלח
מעט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
פורסים את הבצל לפרוסות דקות. הכי נוח זה במעבד מזון.
מרפדים תבנית אפיה גדולה ועמוקה בנייר אפיה
ומסדרים עליה מחצית מפרוסות הבצל.
מעל את שיני השום.
מעל מפזרים שליש מתערובת התיבול.
מעל מניחים את חתיכות העוף.
מפזרים עוד שליש מתערובת התיבול
מפזרים את המחצית השניה של פרוסות הבצל.
ומעל את השליש הנותר של תערובת התיבול.
מכסים בנייר אלומיניום.
בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות,
מכניסים את התבנית לשעתיים.
לאחר שעתיים מוציאים מהתנור,
מזיזים את פרוסות הבצל העליונות לצדדים.
הופכים את חלקי העוף.
יוצקים מהנוזלים שהצטברו בתחתית על העוף,
צולים ללא כיסוי עד הזהבה, עוד כחצי שעה.
מגישים חם.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב
מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
לרדת במשקל בתוכנית מהודקת?
אני מזמינה אותך להכיר את התוכנית המצליחה שלי
חוזרת לשגרה חוזרת לגזרה
אפשר עם או ללא קיט צמחי המרפא
כל הפרטים ורכישה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments