טרנד עוגות היוגורט לא פסח עליי.
אבל כמובן שפיתחתי עוגה שיש בה מעט מאוד שמן,
והוספתי צבע ורוד בעזרת אבקת פיטיה,
שעושה גם המון בריאות וגם המון צבע!
עוגה אחת, 20 מנות 115 קלוריות למנה
החומרים:
3 ביצים
3 כפות שמן
5 כפות רסק תפוחים
200 מ"ל יוגורט דל שומן
3/4 כוס סוכר חום דק
2 כוסות קמח תופח (אפשר ומומלץ חצי ממנו יהיה קמח תופח מלא)
2כפות אבקת פיטיה ורודה. אפשר לקנות בהנחה דרך מתחם ההטבות באתר שלי
באתר של סחוט בלחיצה כאן והכנסת קוד קופון - Liora-sahut
כף תמצית וניל או משחת וניל איכותית אמיתית.
החומרים לקרם פירות
2 כוסות של פירות העונה קלופים וחתוכים - מנגו, שזיפים, נקטרינות, תפוחים, אגסים. מאוד מתאים לנצל פירות שכבר לא נראים כל כך טוב....ואפשר להוסיף גם פירות קפואים ( למשל בעוגה הזו הוספתי פטל שחור)
וגם אותם מומלץ לקנות בהנחה דרך מתחם ההטבות באתר שלי
באתר של סחוט בלחיצה כאן והכנסת קוד קופון - Liora-sahut
2 כפות סוכר חום
כפית תמצית או משחת וניל איכותית אמיתית
2 כפות קמח תופח
אופן ההכנה:
מערבבים בסיר קטן את חומרי קרם הפירות, למעט הקמח.
מבשלים על אש קטנה, עד שהפירות מתרככים.
טוחנים במעבד מזון עד מרקם שאתם אוהבים.
מוסיפים 2 כפות קמח תופח, מערבבים שוב ומצננים.
בקערת מיקסר, וו גיטרה, מקציפים את הביצים עם הסוכר למשך 6 - 8 דקות עג קבלת קרם תפוח, לבן
מערבבים בקערה אחרת את הביצים עם שמן.
מוסיפים בהדרגה תוך השמך ערבול.
מוסיפים רסק תפוחים ויוגורט ומערבים שוב.
מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך ערבול, עד שמסיימים את כל הכמות.
מוסיפים את אבקת הפיטיה ומערבלים שוב.
מוסיפים ווניל. מערבבים שוב.
בתבנית עגולה בקוטר 26, משומנת ומקומחת שופכים מחצית מכמות הבצק,
מעליה מסדרים מחצית מכמות הקרם.
מעליה שופכים את שארית הבצק ומעל שוב קישוט של קרם הפירות, איך שבא לכם.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ 45 – 50 דקות עד שהעוגה מזהיבה,
וקיסם שננעץ בה יוצא יבש.
מגישים חם, אפשר בתוספת כדור גלידה וניל ( עוד 50 קלוריות).
רוצה לדעת איך לאכול מתוקים במידה?
הרשמ/י בלינק בלחיצה כאן או על התמונה
וקורס חינמי בדרך למייל שלך. מתוק טבעי קורס להפחתת הצורך במתוקים
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments