עוגה סתוית שמביאה גוון כתום עז
לאנרגיית השמחה והתזונה הבריאה.
עוגה במתיקות מעודנת עם דלעת, תמרים, טחינה משומשום מלא ותערובת תבלינים ריחנית.
*דיאטיפ של ליאורה -עוגת דלעת תמרים - הדלעת מחממת,
התמרים מסמלים את החג ומעניקים מתיקות טבעית, בלי להכביד על הגוף. 🍂🍰
ותבלינים הם שילוב מעולה של טעם וצמחי מרפא שמסייעים
תבנית אינגליש קייק. או תבנית גוגלהוף - 20 פרוסות 160 קלוריות לפרוסה עם סוכר, 145 ללא סוכר
החומרים:
3 ביצים
1/4 כוס (100 גרם) סוכר חום או תחליף סוכר לחולי סוכרת. אני ממליצה על טבעיים על בסיס סטיביה או מונקפרוט
1/3 כוס שמן קנולה או שמן אגוזים
4 - 5 תמרים מוגלענים קצוצים דק מאוד או 4 כפות מחית תמרים ( לרכוש כזזאת שרשום שאין בה תוספת סוכר)
1/3 כוס טחינה גולמית משומשום מלא
1 1/2 כוסות 210) גרם) קמח (רצוי לערבב קמח מלא עם קמח לבן)
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית חוויאג' תימני לקפה (אפשר לקנות בחנויות התבלינים או להכין לבד. המתכון בלחיצה כאן
אפשר לקנות בחו"ל או באתרי אינטנרט תערובת תבלינים ללחם דלעת או לחם ג'ינגיר
2 כוסות דלעת קלופה ומגוררת גס
50 גרם פיסטוקים או אגוזי מלך, קלופים
50 גרם צימוקים כהים או חמוציות
אופן ההכנה:
הכנת עוגת דלעת תמרים היא פשוטה וקלה
.1 מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים את התבנית.
.2 שמים את הביצים והסוכר בקערת המערבל ומתחילים להקציף. מוסיפים, בהדרגה ותוך כדי הקצפה, את השמן ,הטחינה והתמרים.
.3 שמים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והחוויאג' (או תערובת התבלינים) ומערבבים. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לקערת המערבל, ומערבלים עד שמתקבלת עיסה אחידה. עוצרים את פעולת המערבל, מוסיפים את הדלעת, הפיסטוקים (או האגוזים) והצימוקים ומערבבים ידנית. יוצקים את העיסה לתבנית, אם רוצים מפזרים את גרעיני הדלעת, ואופים כ־50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים, מצננים ומגישים (מומלץ לצד כוס תה).
מתאים מאוד גם לחג ההודיה האמריקאי.
ואם את בכל זאת רוצה להרגיע קצת פחמימות, אני מזמינה אותך להכיר את הספר שלי
35 מתוקים דלי פחמימה מחכים לך בספר שלי
אז איך את עוברת ממתכון אחד לחיים מתוקים ובריאים לאורך כל השנה?
הרי השנה מתאגרת לכל אורכה -
🌞🍦 בקיץ זה הגלידות והמשקאות הקרים,
❄️🍲 בחורף התבשילים החמים והעתירים,
🎉🍽️ ובחגים - כל הארוחות והמטעמים.
האם ברור לך כבר מעכשיו שתעלי במשקל השנה, כמו תמיד? 😔
אולי את מוותרת מראש.
אבל מצד שני, את יודעת שמעבר לכל עונה ולכל חג,
מחכים לנו החיים הרגילים, עם האתגרים היומיומיים שלהם.
ואת רוצה להרגיש טוב עם עצמך כל השנה, נכון? 💪
אז נכון, שבכל תקופה יש את הפיתויים שלה - ואחת הסיבות שהמון אנשים נוטים לעלות במשקל היא,
הקושי לעמוד בפני כל הפחמימות האלה 😋
אבל אני רוצה ללמד אותך,
🎯 לעשות הרזיה מונעת
ולא לחכות לאחרי החגים, אחרי הקיץ, או אחרי החורף.
לא להתבאס שוב מהנזק של כל הפינוקים העונתיים,
מזה שאת צריכה שוב להוציא מהארון,
את הבגדים שגדולים במידה. 👚
איך? 🤔
יופי ששאלת,
📘 הכנתי לך ספר מתכונים דלי פחמימה מתוקים שמתאים במיוחד לכל השנה.
כי, בעצם, אם נחשוב על זה רגע,
הבעיה היא הפחמימות נכון? 🍞🍝
ולכן אני מציעה לך פשוט לעקוף את הבעיה הזו
עם מתכונים דלי פחמימה.
עם המתכונים המעולים,
שהכנתי לך, תוכלי ליהנות מימים רגילים וגם מכל העונות והחגים בלי לסבול,
ובלי להרגיש שאת מחמיצה משהו מהנאות החיים. 😊
בחירה חכמה במתכונים שבספר תאפשר לך לטעום ולשבוע בכל יום מהשנה,
ואפילו להפוך את היום הזה, כן, בדיוק עכשיו, להתחלה של דרך חדשה ובריאה. 🌟
כן, לא רק שלא תעלי במשקל, את בהחלט יכולה לרדת. ⚖️👇
המתכון דל הפחמימה שהכנת היום הוא רק ההתחלה. 🥄
עם הספר שלי, תוכלי ליהנות ממגוון רחב של קינוחים ומנות דלות פחמימה לאורך כל השנה.
עם הספר הזה, את לא רק מקבלת מתכונים - את מקבלת דרך חיים חדשה,
אחת שמאפשרת לך ליהנות מכל הטעמים שאת אוהבת, בלי לוותר על הבריאות והמראה שלך. 🏃♀️💃
אז למה לחכות? התחילי את השינוי עוד היום! 🚀
מה מחכה לך בספר?
35 מתכונים מתוקים דלי פחמימה מותאמים לכל השנה.
108 עמודי צבע מרהיבים בגרסה דיגיטלית שניתנת להדפסה.
כל המתכונים:
✅ כשרים
✅ דיאטטים בריאים וטעימים קלים להכנה
🌾 ללא גלוטן - מתאימים גם למי שנמנע מגלוטן
🍯 ללא סוכר - מתאימים גם לחולי סוכרת
🥕 בין המתכונים גם צמחוניים וטבעוניים
בכל מתכון:
🥑 מרכיבים בריאים ודיאטטים
📝 הוראות הכנה פשוטות וברורת
🍽️ מספר מנות וקלוריות
⏱️ זמן הכנה
המתכונים מחולקים ל-7 קטגוריות:
🎂 עוגות
🍪 עוגיות
🥜 ממרחים
🍮 קינוחים חמים
🍨 קינוחים קרים
🥤 משקאות
🍎 שונות
אז למה לחכות? התחילי את השינוי עוד היום!
ועוד בונוסים:
✅מדריךמצולם בסרטון - גמילה ממתוקים
✅הברירה הטבעית - מתוקים טבעיים - והסברים על כל אחד
✅רשימת קניות ומזווה בריאה-צעדים לארגון המזווה שיעזרו לך להכניס בריאות הביתה,מה שכמובן משפיע על מצבנו הפיזי והנפשי שניתן להתחיל ליישם עוד היום
✅כולל הסבר על כלי בישול אקולוגיים ומדידות כדי לקבל מתוקים טעימים טעימים.
כדי לעשות לעצמך ימים שמחים, בריאים
להתחלת המסע שלך לחיים מתוקים טעימים ועם ירידה במשקל,
ולרכישת הספר
לחצי כאן או על התמונה
הכנתם?
היי, זה נשמע נהדר!!
אשמח לשאול אם אני רוצה להחליף את הסוכר לסירופ אגבה, כמה אני צריכה לשים?
ואולי אפשר להוריד לגמרי את הסוכר ולהסתמך על מתיקות התמרים?
ועוד שאלה, אני טבעונית, אז בלי ביצים. במה אפשר להחליף אותן או שאפשר להוריד לגמרי?