צילום - ענבר חוברה
העוגה המושלמת לראש השנה.
ורק 140 קלוריות לפרוסה!
כמה חסכנו? עוגת דבש בהכנה רגילה תוסיף 60 קלוריות לפרוסה!
עוגה בתבנית בקוטר 26 - 20 פרוסות, 140 קלוריות לפרוסה
החומרים:
6 ביצים בטמפרטורת החדר
4 כפות סוכר חום דק או תחליף, רצוי על בסיס סטיביה
6 כפות שמן, רצוי שמן אגוזים
1 כוס דבש
50 גרם אגוזי מלך
350 גרם קמח מלא תופח, או כמות דומה של קמח רגיל שמחולק חצי קמח לבן וחצי קמח מלא + שקית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
קורט ציפורן טחון (למי שאוהב את הטעם המיוחד)
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים לחלמונים ולחלבונים.
מקציפים את החלבונים, וכשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר.
ממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב.
מערבבים את החלמונים עם השמן עד שנוצרת תערובת חלקה.
מוסיפים את הדבש וממשיכים לערבב עד ששוב מתקבלת תערובת חלקה.
קוצצים את האגוזים.
מערבבים אותם עם כף מהקמח.
מוסיפים את תערובת החלמונים לקצף ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
מוסיפים את הקמח ושוב מערבבים בתנועות קיפול עד שנוצרת תערובת אחידה.
לשים לב - בחישת יתר פוגמת!
מוסיפים את האגוזים. ומערבבים שוב מעט בעדינות.
מעבירים את העיסה לתבנית (רצוי תבנית ללא צורך בשימון).
אופים בחום בינוני (180 מעלות) 45-50 דקות.
העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ בה יוצא נקי.
מקררים.
טעם עוגת הדבש אף משתבח לאחר יום או יומיים.
יש לי חלום, להוציא ספר מתכונים מכל גזרי הפתקים של אמא שלי,
המתכונים של ילדותי.
ועד שאגשים אותו, עיצבתי את המתכון הזה
הכנתם את המנה החגיגית והמזינה הזו? נהדר!
אבל אם אתם מחפשים דרך נוספת לעבור את החגים בקלות,
יש לי משהו בשבילכם: קיט צמחי המרפא "חגים קלים על המשקל".
הצמחים בקיט נבחרו בקפידה כדי לעזור לכם להתמודד עם אתגרי החגים:
הם מפחיתים את הצורך במתוק ובפחמימות,
משפרים את תחושת השובע,
מרגיעים את מערכת העיכול
ותומכים בשריפת הקלוריות.
כך תוכלו ליהנות מהחגים מבלי להתפשר על הבריאות והמשקל.
לחגים קלים, בריאים ומהנים יותר, תנו לעצמכם את התמיכה שאתם צריכים!
ארזתי לכם קיט חגים קלים על המשקל,
עם צמחי מרפא לסיוע בתהליך ההרזיה,
תפריט
מדריכי חגים מעולים, ועוד הפתעות לשנה מצוינת
כל הפרטים כאן
הכנתם?
אני רוצה לשמוע איך יצא וגם צילומים ישמחו אותי מאוד.
אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara
וגם בפייסבוק .facebook.com/liora.houbar.diet
שאלות, שיתופים, הצעות וכמובן צילומים אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
⏬
Comments