אפשר גם לאכול עוגת גבינה נפלאה ולהנות ממנה מאוד, וגם לא לאכול פחמימות וסוכר.
זו עוגה שמתאימה גם לחולי סוכרת, גם למי שאוכל ללא גלוטן
וכמובן מי שרוצה לאכול טעים,
בלי לוותר על הבריאות וההרזיה
#טיפבישולבריא- חשוב להקפיד על כל הטריקים שכתובים במתכון
כדי לקבל עוגה גבוהה ואוורירית.
עוגת גבינה ללא פחמימה היא דרך מעולה לייצר מתוק יומי כייפי ובריא,
שמתאים בקלות לדיאטה ללא פחמימות,
לחולי סוכרת ללא גלוטן או כל דיאטה אחרת.
20 מנות,120 מ"ג סידן למנה
125 קלוריות- למנה הכוללת קרם
80 קלוריות- למנה ללא הקרם
החומרים:
800 גרם גבינה 5%. מומלץ להשתמש בגבינה רכה מותאמת לאפייה. - מומלץ ריקוטה, טוב טעם, כנען
1 גביע יוגורט 3% שומן (200 מ"ל)
1 כוס ממתיק מלאכותי דמוי סוכר ללא סוכר. חשוב שהוא יהיה דמוי סוכר כי זה מעניק לו תכונות של הקצפה והשחמה שאין לממתיק שמגיע באבקה. יש בחנויות וגם און ליין מגוון של מותגים
5 כפות שטוחות אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל ללא סוכר (50 גרם = 2/3 קופסא) יש בחנויות וגם און ליין מגוון של מותגים
5 ביצים מופרדות בטמפרטורת החדר
כפית גרידת לימון (אפשר גם תפוז)
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
החומרים לקרם:
½ כוס חלב
1 מיכל שמנת להקצפה הכי דלת שומן שתמצאו (יש חלבית 24% וצמחית 21%)
3 כפות אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל ללא סוכר ( 30 גרם - 1/3 קופסא)
לקישוט
אבקת קקאו נא או קוקוס,
וגם פרחים אכילים.....
אופן ההכנה:
עוגת גבינה ללא פחמימה היא ממש פשוטה להכנה.
מערבבים את הגבינות, היוגורט, ½ כוס תחליף סוכר והפודינג, אפשר בכף ערבוב וגם במיקסר עם וו בלון.
מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
מוסיפים את החלמונים לתערובת הגבינות ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
מקציפים את החלבונים עם ½ כוס תחליף הסוכר הנותרת.
מוסיפים בתנועות קיפול לתערובת.
מערבבים בעדינות רק עד שנוצרת תערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה קוטר 26 נון סטיק (מתפרקת קפיצית) או מרופדת בנייר אפייה.
מחממים את התנור ל170 מעלות.
במדף התחתון של התנור מניחים תבנית מלאה במים עד לגובה שני שלישים ממנה.
מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש למדף גבוה יותר (באמצע התנור).
אופים 20 דקות ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל - 150 מעלות.
ממשיכים לאפות, עוד 30 - 40 דקות עד שהעוגה מזהיבה ויציבה.
בנעיצת קיסם, הוא יוצא יבש.
בודקים ומוודאים מדי פעם שיש מים בתבנית התחתונה ואם יש צורך מוסיפים מים.
כשהעוגה מוכנה, משהים בתנור סגור עד שהיא מתקררת.
ואז מצננים בטמפרטורת החדר עוד שעתיים .
משחררים מהתבנית הופכים (או לא) על צלחת הגשה.
אפשר לעצור כא והיא טעימה מאוד. ואפשר להוסיף גם קרם
להכנת הקרם: מקציפים את כל המרכיבים במערבל עד שמתקבל קרם חלק ויציב. מורחים על העוגה.
שומרים בקירור. מומלץ להכין יום לפני ההגשה.
אפשר לקשט באבקת קקאו נא או קוקוס או פרחים אכילים
גם אצלך שבועות הוא החג הכי טעים בשנה?
כי אצלי זה ככה.
וכל פעם, כשהחג הזה מתקרב, שואלים אותי כולם, איך אפשר להנות מחג כזה שם מאכלים כל כך טעימים אבל גם עמוסי שומן, ]חמימות, סוכר וקלוריות וגם לא עלות במשקל.
אז
אם את מוצאת את עצמך מארחת בשבועות או אירוח חלבי אחר,
ואת רוצה להגיש (ולאכול) ארוחה טעימה שכולם ילקקו את האצבעות ועם זאת דלת פחמימה,
זה בדיוק הספר בשבילך,
הכנתי לך ספר דל פחמימה - לבן - WHITE שמתאים לשבועות וגם לכל השנה,
לאירוח ולימים רגילים.
המתכונים בספר הזה מצוינים גם לחולי סוכרת ונמנעים מגלוטן.
מה מחכה לך בספר?
38 מתכונים דלי פחמימה מותאמים לכל השנה
101 עמודי צבע מרהיבים בגרסה דיגיטלית שניתנת להדפסה.
כל המתכונים:
כשרים
דיאטטים
בריאים וטעימים
קלים להכנה
ללא גלוטן - מתאימים גם למי שנמנע מגלוטן
ללא סוכר - מתאימים גם לחולי סוכרת
בין המתכונים גם צמחוניים וטבעוניים
בכל מתכון:
מרכיבים בריאים ודיאטטים
הוראות הכנה פשוטות וברורת
מספר מנות וקלוריות
זמן הכנה
המתכונים מחולקים ל 10 קטגוריות
פתיחים וראשונות
רטבים
כמו לחם
מרקים
סלטים, י
רקות ותוספות
ממרחים וידפים
עיקריות דגים וצמחוני - טבעוני
פשטידות ומאפים
קינוחים
משקאות
ובספר יש עוד בונוסים:
✅מדריך - איזו גבינה הכי בריאה לך - כי גם גבינה את צריכה לדעת לבחור באופן אישי
✅רשימת קניות ומזווה בריאה-צעדים לארגון המזווה שיעזרו לך להכניס בריאות הביתה,מה שכמובן משפיע על מצבנו הפיזי והנפשי שניתן להתחיל ליישם עוד היום
את יכולה לרכוש את הספר (שכעת הוא בהנחת חג)
ממש כאן
או במארז מיוחד עם עוד ספר דל פחמימה
ממש כאן
הכנתם?
אני רוצה לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara
וגם לצפות בסרטון עוגת הגבינה שלי כאן
Comentários