צילום - ענבר חוברה
הטרנד החדש שכובש את העולם של קערת סמודי פירות קפואים – ממש גלידה בריאה.
חלק מכינים מראש וחלק בבוקר ב – 5 דקות.
החומרים:
1 כוס פירות קפואים שאפשר להקפיא כל פעם שיש פירות רכים בבית כמו בננה, מנגו, נקטרינות, תפוחים, תותים, פירות יער, אננס,כל הפירות מתאימים
רבע עד חצי כוס חלב או יוגורט או חלב שקדים או אורז או מיץ
אופציונלי:
1 כף ממתיק או 2 תמרים בינוניים או חצי תאנה מיובשת
כף ממרח אגוזים אמיתי או כף טחינה
כפית או שתיים אבקה מועדפת של סופרפוד - סירטפוד (אסאי, מאקה, מאטצ׳ה, קקאו אמיתי)
לציפוי וקישוט:
מוזלי או גרנולה
פירות יבשים
אגוזים ושקדים
זרעי צ׳ייה או פשתן
פירות טריים
גרעיני דלעת
שבבי קקאו אמיתי
שבבי קוקוס
אופן ההכנה: מכניסים את כל החומרים לסמודי (חוץ מהחומרים לציפוי) לבלנדר, מפעילים אותו בפולסים בודדים, כדי ליצור אוויר בסמודי (כמו בגלידה).
יכול להיות שתצטרכו להשתמש בחצי כוס נוזל ויכול להיות שרבע כוס ת
ספיק, אבל תהיו עדינים עם הבלנדר שלכם (כמובן אם מתחשק לכם סמודי בול מוצק כמו גלידה).
יכול להיות שתצטרכו לעצור מידי פעם ולוודא שהעיסה יורדת למטה לכיוון הסכינים של הבלנדר עם כף עץ (אם אין לכם בלנדר עם מוט עץ מעל). כשהתערובת מוכנה, שופכים אותה לקערה ומקשטים כרצונכם וכדאי לעשות את זה מהר כדי שהסמודי לא יימס בתהליך הציפוי. השיטה שלי היא להכין את החומרים לציפוי מראש (כולל לחתוך את הפירות הטריים) *אפשר בהחלט להכין מראש שקיות זיפר בפריזר של השילובים האהובים וככה בבוקר רק לשפוך אותם לבלנדר עם הנוזל והממתיק, לטחון ולצפות.
אפשר לצפות בלייב הכנת סמודי עם ענבר חוברה בלחיצה כאן
המתכון נכתב כחלק מפרוייקט חזרה לביצפר, ״מועדון ארוחת הבוקר״.
בשיתוף פעולה עם ענבר חוברה, בעלת הבלוג EndlessTrip
העוסק בטיולים, לייף סטייל, אוכל ובריאות.
רוצים עוד מתכוני סירטפוד מהדיאטה של אדל?
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments