top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תמונת הסופר/תליאורה חוברה

סלמון וגבינת עיזים על מצע סלק

עודכן: 4 בפבר׳


מתכון סלמון וגבינת עיזים על מצע סלק

הכנת מתכון לצילום וסטיילינג – אושרה גורביץ

צילום – עודד חוברה



מנה ראשונה,

מהודרת מאוד,

בטאץ' צרפתי,

קלה להכנה,

טעימה ובריאה!

6 מנות, 120 קלוריות למנה

החומרים:

  • סלק גדול מבושל (אפשר בהחלט מאריזת ואקום)

  • למתכון ללא פחמימות יש להחליף את הסלק בירק אחר ללא פחמימות כמו קולורבי, לפת, או אפילו מלפפון טרי

  • 1 גבינת עיזים בגליל 9% שומן

  • 120 גרם סלמון מעושן מחולק – 6 פיסות

  • עלי חסה – מומלץ סלנובה או מסולסלת

  • מעט שמיר לקישוט

החומרים לרוטב 1,2,3:

  • 3 כפיות חומץ בלסמי

  • 2 כפיות חַרדָל משובח

  • 1 כף סירופ מייפל או סילאן (לגרסא ללא פחמימות אפשר להתמש בסטיביה או ללא ממתיק)

אופן ההכנה:

מכינים את כל החומרים מראש כי יש להכין את המנה כשהאורחים כבר יושבים לשולחן.

משקשקים את כל מרכיבי הרוטב בשייקר או בצנצנת זכוכית אטומה.

חותכים את גליל גבינת העיזים ל – 6 פרוסות. בתבנית אפיה מרופדת מסדרים את עיגולי גבינת העיזים.

בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות אופים את גבינת העיזים כ – 10 דקות עד הזהבה קלה.

בנתיים פורסים את הסלק ל – 6 פרוסות עבות ( יש להשתמש בפרוסות שקוטרן גדול מקוטר עיגול גבינת העיזים).

על כל צלחת מניחים עיגול סלק, מעליו עיגול גבינת עיזים, מעל פיסת סלמון ומעל מעט שמיר.

מקשטים בעלה חסה ומזרזפים מהרוטב מעל.

מגישים מיד.


 

רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, פרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית




 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף


 


פוסטים קשורים

הצג הכול

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page