סלט קלאסי לכל ימות השנה, שמכיל את כל הצבעים.
עם רוטב אסייאתי קלאסי ש"כובש" את הירקות כבישה עדינה וטעימה.
8 מנות, 50 קלוריות למנה
החומרים
1/4 כרוב לבן או סיני (אני אוהבת את הסיני, יש בו משהו יותר עדין)
1/4 כרוב סגול
כוס עגבניות שרי חתוכות לרבעים
3 גזרים חתוכים לעיגולים או מגוררים
1 כלרבי קלוף וחתוך לגפרורים
חופן עלי כוסברה קצוצים
אופציות לגיוון -
תוספת פלפלון חריף לאוהבי החריפות
תוספת נענע לאוהבים הקרירות
החומרים לרוטב:
כף חמאת בוטנים (רצוי איכותית)
50 מ"ל חומץ אורז
50 מ"ל רוטב סויה
כף דבש או סילאן לטבעונים
להגשה:
בוטנים קלופים
אופן ההכנה:
שוטפים וחותכים את כל הירקות. דק ככל שניתן כדי שיהיה כייף בפה.
את הגזר והכלרבי אפשר גם לגרר על פומפיה גסה.
מערבבים את כל חומרי הרוטב בשייקר ושופכים על הסלט ממש לפני ההגשה.
מפזרים בוטנים
הגיע הזמן שיהיה לך כל מה שאת זקוקה לו במקום אחד,
ולכן הקמתי עבורך מועדון יוצא דופן, שאין כמוהו בארץ (ואולי גם בעולם)
המועדון שעוטף אותך 360 מעלות ו - 365 מיום בשנה:
ירידה במשקל
ליווי ותמיכה אישי - קבוצתי
שמירה על המשקל
טכניקות רוגע ו- NLP
מתכונים
הרצאות בלייב
תמיכה יומיומית ע"י ליאורה חוברה
טיפים, השראה ומוטיבציה
הנה הצצה קטנה לחלק ממה שתקבלי במועדון
ועוד המון בונוסים
ביוני 2023 - הנחה של 100 ש"ח על כל סוגי המנויים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments