אני הכי אוהבת אננס,
הפרי הכי טעים שיש לדעתי,
וכמובן גם מאוד בריא
אז לקחתי כאן את סלט הילדות שלי,
זוכרים, זה משנות ה - 80?
העפתי את המיונז כמובן,
ועשיתי אותו טעים בריא ומאוד צבעוני
#טיפבישולבריא - אננס מכיל אינזים שנקרא ברומלין,
שהוא אינזים משפר עיכול ולכן מאוד מומלץ לשילוב בארוחה,
בעיקר בארוחה כבדה.
הוא משמש גם לריכוך בשר וגם בקוסמטיקה.
5 מנות, 140 קלוריות למנה
החומרים:
2 תפוחים ירוקים חצויים, נקיים מגרעינים, פרוסים דק וחתוכים למקלות אםשר לגוון עם חמוציות ללא סוכר
1/2 כוס שקדים קלופים או אגוזי מלך
כוס אננס טרי חתוך לקוביות ( אם אין טרי, אז אפשר קפוא)
3 גבעולי סלרי רעננים , חתוכים למקטעים אלכסוניים ברוחב 1/2 ס"מ
החומרים לרוטב:
100 מ"ל שמנת 9% או תחליף טבעוני
3 כפות מיץ לימון טרי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בצלחת הגשה יפה.
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה או שייקר.
שופכים את הרוטב על הסלט ממש לפני ההגשה.. מערבבים בעדינות
וזה מה שאני חושבת על אננס - תחגגו איתו !!!
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
סלט טעים! שמחתי למצוא מתכון לסלט וולדורף ללא מיונז - התחליף של השמנת רעיון מצויין. הכנתי ומאד אהבו.