מלפפון, זוקיני וגזר הם גם ירקות קריספיים וטעימים והשילוב שלהם מלא צבע ובריאות.
גם לוטאין וכלורפיל מהמלפפון והזוקיני וגם קרוטן הגזר.
יש בסלט הזה המון טעמים רעננים והוא מפתיע בכל נגיסה.
***
*דיאטיפ בריא של ליאורה -
ממש כדאי לנסות לשלב זוקיני בכל מיני צבעים,
לתוספת טעמים ממש מיוחדים
***
8 מנות, 80 קלוריות למנה
החומרים:
3 מלפפונים קשים
3 זוקיני - מומלץ לשלב ירוק וצהוב ואם ממש לא בא לכם אפשר עוד 3 מלפפונים
2 גזרים קלופים
100 גרם גבינה צפתית או פטה 5%
30 גרם שקדים קלופים פרוסים דק
30 גרם חמוציות ללא סוכר
10 עלי נענע קצוצים
חופן עלעלי מיקרו (בטעם שאוהבים). אפשר לוותר אבל ממש לא מומלץ
החומרים לרוטב:
3 כפות (45 מ"ל) מיץ לימון סחוט טרי
1 כף שמן זית
כף חרדל דיז'ון
חצי כפית גרידת לימון
3 כפיות דבש או סילאן לטבעונים
מעט מלח
אופן ההכנה:
שוטפים ומקלפים את הגזרים, מלפפונים והקישואים. פורסים מהם פרוסות מאוד דקות לאורך בעזרת מנדולינה או קולפן, כך שנוצרות פרוסות דקיקות ומעט מתגלגלות.
את הגבינה חותכים לקוביות או לגושישים קטנים.
מערבבים את כל החומרים בצלחת הגשה יפה.
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה או שייקר.
שופכים את הרוטב על הסלט ממש לפני ההגשה.מערבבים בעדינות.
אוכלים מיד.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Commentaires