סלט בורגול שמשלב ירקות ופירות, ואפשר להכין אותו שונה בכל פעם, לפי פירות העונה.
קליל, טעים, ואם תוסיפו חלבון הוא יהיה ממש ארוחה מלאה.
מנה טבעונית או צמחונית שמתאימה לכולם
דיאטיפ של ליאורה חוברה - בורגול עתיר סיבים וויטמינים ומומלץ מאוד כפחמימה מלאה
לקערת סלט משפחתית - 10 מנות 90 קלוריות למנה ללא חלבון 130 קלוריות למנה כולל החלבון
החומרים:
כוס בורגול
כוס עלי סלט שטופים וקצוצים
כוס בייבי תרד שטופים וקצוצים, אפשר להחליף גם בחסה
2 מלפפוננים חתוכים לקוביות
5 -6 צנוניות שטופות היטב ופרוסות לפרוסות דקות
כוס פירות העונה חתוכים – תותים, נקטרינה, אבטיח, מלון, שזיפים או כל פרי אחר שאוהבים
חופן פטרוזיליה קצוצה
החומרים לרוטב:
כף חרדל רצוי מאיכות מעולה כמו דיז'ון אפשר גם עם גרגרים
כף סילאן
כף מיץ לימון
רבע כפית מלח טבעי כמו הימליה
פלפל לפי הטעם
אפשר להוסיף גם חלבון -
400 גרם גבינה צפתית או טופו חתוכים לקוביות
אופן ההכנה -
שוטפים היטב את הבורגול במסננת, במי ברז.
בקערה, משרים את הבורגול במים חמים עם מעט מלח, כך שהמים יכסו את הבורגול.
מכסים את הקערה ומניחים לשעה.
שופכים את המים המיותרים שלא נספגו בבורגול.
טועמים אם הבורגול רך. אם לא רך מספיק משרים שוב עם עוד מים.
מערבבים היטב עם מזלג להפרדת גרגירי הבורגול.
בקערה גדולה מניחים את כל החומרי הסלט.
מערבבים היטב.
בשייקר או צנצנת סגורה היטב משקשקים את כל חומרי הרוטב.
מיד לפני הגשה,
שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומגישים מיד.
אם החלטתם להוסיף גם חלבון, מוסיפים את הגבינה או הטופו.
את אחרי חופשה או תקופה שבה לא כל כך השקעת בעצמך?
עלית קצת במשקל ומרגישה שהגיע הזמן לחזור לשגרה?
אני מזמינה אותך להכיר תוכנית דיגיטלית מעולה,
של שבועיים שיש בה כל מה שאת צריכה כדי להחזיר את עצמך לשגרה ברוכה.
מאות נשים, כבר ירדו במשקל בעזרתה.
היא קלה לביצוע, נוחה ומתאימה גם לנשים עסוקות מאוד.
חוזרת לשגרה - חוזרת לגזרה.
כל הפרטים ורכישה כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments