הסלט הזה הוא המציאה של בתי גל,
ומהרגע שטעמתי, התמכרתי...
טעים, מרענן ומעולה לקיץ.
הפקוס הוא ירק דמוי מלפפון, עם טעם קצת אחר,
ניתן למצוא בשווקים בקיץ, אבל אם לא מצאתם, השתמשו במלפפונים
***
*דיאטיפ בריא של ליאורה -
לגרסה טבעונית וותרו על הגבינה
***
10 מנות ארוח, 25 קלוריות למנה טבעונית, 45 למנה עם הגבינה
החומרים:
3 פקוס או מלפפונים קשים שטופים עם קליפה
1/4 אבטיח
חופן עלי נענע (רק העלים)
1/2 חסה ( אני בחרתי אמריקאית אבל כל אחת שאוהבים)
200 גרם קוביות פטה או צפתית 5% (לגרסה טבעונית, פשוט מוותרים עליה)
לרוטב
חופן עלי נענע
מיץ מחצי לימון טרי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
פורסים את הפקוס בעזרת קולפן כך שמתקבלים "סרטים" רחבים
חותכים את האבטיח לקוביות או מוצאים עיגולים בעזרת כף גלידה (כמו שרואים בתמונה)
קוצצים את עלי הנענע,
חותכים את החסה
מערבבים את כל החומרים בצלחת הגשה יפה.
מערבבים בנפרד במיכל קטן של בלנדר מוט עם סכין קיצוץ את כל חומרי הרוטב.
טוחנים לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את קוביות הגבינה.
מוסיפים את הרוטב לסלט ממש לפני ההגשה.
מערבבים בעדינות.
אוכלים מיד.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentarios