צילום - ליאורה חוברה
כרוב שמתבשל בתערובת תיבול מתקתקה ויוצא פשוט מעדן.
מנה כייפית, בריאה ובכלום קלוריות.
ויש גם טיפ למי שכרוב גורם לו.ה לנפיחות.
ללא גלוטן, ללא פחמימות, צמחוני וטבעוני
דיאטיפ של ליאורה חוברה - הכרוב עשיר בחומרים נוגדי סרטן,
שלא נעלמים בבישול ובאפיה
8 מנות 35 קלוריות למנה
החומרים:
כרוב גדול שטוף
פטריות פרוטבלו כמה שרוצים ( לפחות 4)
החומרים לרוטב
כף שמן זית מאיכות מעולה
2 כפות סירופ מייפל או סילאן
כפית מלח גס
1/3 כוס עשבי תיבול טריים טחונים שאתם אוהבים אפשר לשלב - פטרוזיליה, כוסברה, טימין, וכו'
או מומלץ 3 כפות של המרינדה הירוקה הסודית של ליאורה - המתכון בלחיצה כאן
קליפת לימון מגורדת מלימון שלם
רבע כפית פלפל שחור גרוס
למי שאכילת בכרוב גורמת לנפיחות מומלץ לפזר מעל, לפני האפיה,
זרעוני קימל או שומר - הטעם שאתם יותר אוהבים
אופן ההכנה: מערבבים את חומרי הרוטב . חותכים את הכרוב לשמיניות.
שוטפים את הפטריות. מחממים תנור ל – 200 מעלות.
מעבירים את שמיניות הכרוב לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
מברישים מהרוטב מעל הכרוב ומשאירים עוד מעט להמשך האפיה. אופים שעה בתבנית מכוסה בנייר אלומיניום וסוגרה היטב כדי לאפשר לכרוב להתבשל.
לאחר שעה מוסיפים אם את הפטריות.
מברישים מעל הכל עוד רוטב. סוגרים שוב את התבנית ואופים עוד שעה.
תוך כדי אפיה מברישים מידי פעם מהרוטב שנשאר.
מסירים את הכיסוי ואופים עוד 20 - 30 דקות עד שהכרוב מזהיב מגישים חם או קר. נשמר במקרר עוד יומיים אם נשאר משהו.....
רוצים שגם הילדים שלכם יואכלו פירות וירקות?
בואו להכיר ביחד עם הילדים את פודי הגמד הקוסם שילמד אותם לאכול בחמישה צבעים.
כל הפרטים ורכישה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments