מתוק טבעי, מרענן לימים חמים (וגם לפעמים כשקר ומתכרבלים מתחת לשמיכה).
הילדים יאהבו בטוח!
8 מנות, 70 קלוריות למנה
החומרים:
1/2 ק"ג תותים או פירות יער טריים או קפואים שהופשרו
1/2 כוס דבש
כוס יוגורט
מעט מיץ לימון
עלי נענע להגשה ולקישוט
אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר או למעבד מזון את כל החומרים ומעבדים עד שהכל הופך לעיסה אחידה.
אפשר להעביר ל-8 גביעי הגשה נפרדים (ואז להגיש מהמקפיא לשולחן), או לכלי אחד בעל מכסה.
להקפיא וכל 2-3 שעות להוציא מהמקפיא, לערבב ולהחזיר למקפיא.
זה מאפשר הכנסת אוויר ויצירת סורבה אוורירי וקל.
מגישים בגביעים שהכנתם בהם את הסורבה או מוציאים בכף גלידה מהכלי המרכזי ומגישים בכוסות גלידה.
מעטרים בעלי נענע.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
היי, מה אפשר לשים במקום היוגורט