מנגו כל כך טעים שלא באמת צריך להוסיף לו משהו...
אבל בכל זאת אפשר
ויש גם גרסה טבעונית
6 מנות קינוח 90 קלוריות למנה, 2 גרם חלבון ; 20 גרם פחמימות ; 1 גרם שומן
החומרים -
750 גרם מנגו - 3 מנגו גדולים קלופים
4 כפות מיץ לימון
300 מ"ל יוגורט רגיל או תחליף טבעוני, אפשרלבחור בטעם וניל או להוסיף תמצית וניל להלן
חצי כוס מיץ פרי טבעי
כפית תמצית וניל, רצוי אמיתית ( כזאת שמוסיפה גרגרים שחורים לגלידה)
הגשה:
אפשר לקשט ברוטב פירות יער שהמתכון שלו נמצא כאן
אופן ההכנה:
חותכים את המנגו לחתיכות ומקפאים
לאחר שהמנגו קפוא, מעבירים למעבד מזון,
מוסיפים את שאר החומרים
מעבדים במעבד מזון ( או במכונת גלידה לימי שיש)
מעבירים לקופסא ומקפיאים.
לפני ההגשה, מניחים בכל כוס כדור גלידה,
מפזרים מעל את פירות היער ואפשר גם רוטב פירות יער
מגישים ואוכלים מיד.
רוצה לדעת איך לאכול מתוקים במידה?
הרשמ/י בלינק בלחיצה כאן או על התמונה
וקורס חינמי בדרך למייל שלך.
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentários