מתכון והכנה - ענבר חוברה
נייס קרים Nice Cream, הוא בעצם הביטוי החדש לגלידה טבעית ברוב
המקרים היא טבעונית וללא סוכר - ועשויה מבננות או פירות אחרים.
נייס קרים זו דרך נפלאה ללכת עם ולהרגיש בלי, עם המתוק ובלי הקלוריות המיותרות, החומרים המשמרים והשומנים או הסוכרים הלא רצויים (ובמקרה הטבעוני - גם בלי מוצרים מן החי)
כשענבר הכינה לי את הנייס קרים הזה בפעם הראשונה,
מיד עלה בי זיכרון פודינג השוקולד שאמא שלי היתה מכינה לנו בילדות.
מעולה גם בקיץ וגם בחורף.
החומרים למנה אחת - 120 קלוריות למנה לבסיס הנייס קרים-
בנננה קפואה
כף אבקת קקאו
קורט קינמון
1/2 כוס חלב צמחי או רגיל
לקישוט -
גרנולה, מוזלי, שבבי קוקוס
אופן ההכנה: מכניסים את כל חומרי הנייס קרים לבבלנדר ומעבדים באיטיות ואם צריך
בהפסקות קלות תוך דחיפת העיסה לכיוון הסכינים בין כל הפעלה.
אפשר להתחיל מרבע כוס חלב ולהוסיף עוד רבע לפי הצורך מבחינת הסמיכות
מעבדים עד למרקם אחיד (כמו של סורבה) מעבירים מהר לקערה, מצפים ואוכלים בהנאה :)
בכל ביס עוצמים את העיניים ומדמיינים שאתם אוכלים פודינג של ילדות
קשה לך לרדת במשקל בחורף?
מרגיש.ה שאת.ה אוכל.ת יותר בגלל הקור?
את צודק.ת!
המון אנשים עולים במשקל בחורף.
זה בגלל שקר,
שמחשיך מוקדם,
שמתכרבלים בבית עם איזה תה ועוגיות.
ובוא.י נודה על האמת -
בגדי החורף מסתירים.
ויש את המשפט הזה שאת.ה אומרת לעצמך:
"ממילא לא רואים...."
הבעיה, שכמו שלכל שבת יש מוצאי שבת,
גם לכל חורף, יש אביב שמגיע,
וקיץ לוהט של מדינת ישראל,
ואז כבר אי אפשר להסתיר :-(.
אבל זו לא גזירת גורל !!!!
לגמרי לא !
ואת/ה יודע/ת מה היתרון בלדעת שמשהו עומד לקרות????
שאפשר להערך לקראתו ולמנוע אותו !!!!
אז אני שואלת אותך:
האם את/ה מתכוון לתת לחורף לנצח?
אני מקוה שלא....
אז מה אפשר לעשות ? לעשות !
אני רוצה לעזור לך, בחורף הזה,
להקדים תרופה למכה
ולמנוע את העליה במשקל.
ויש לי גם את מה שיעזור לך לעשות את זה.
אם את.ה רוצ.ה לסייע לגוף שלך לרדת במשקל
גם בתקופת החורף,
כדאי לך להכיר אתקיט חורף על על המשקל
כמוסות, וחליטה של צמחי המרפא שיסייעו לו בכך.
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentários