מרק קייצי ומרענן
מלא יתרונות בריאותיים שמביאים לנו עדשים ויוגורט
10 מנות 110 קלורית למנה
החומרים :
1 כוס עדשים שחורות - לשטוף היטב ולהשרות לפחות שעה לפני הכנת המרק
כף שמן
2 בצלים קלופים ופרוסים גס
4 שיני שום
5 כוסות מים מינרלים
2 כפות אבקת מרק ירקות אורגני
בקבוק של ליטר יוגורט עיזים/ כבשים / בקר נוזלי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית תערובת חוואיג' למרק ( מומלץ לקנות בחנויות תבלינים)
חצי כוס פטרוזליה וכוסברה קצוצות
רבע כוס עלי נענע קצוצים
מיץ סחוט טרי מחצי לימון
לקישוט :
עלי נענע
קוביות קרח
אופן ההכנה :
בסיר גדול מחמים את השמן, מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
מוסיפים את שיני השום ומערבבים עוד 2 דקות.
מוסיפים את העדשים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המים , אבקת המרק, מלח, פלפל ושאר התבלינים.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעדשים מתרככות.
מוסיפים את עשבי התיבול ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
בעזרת בלנדר מוט טוחנים עד מרקם גס, גרגרי, כמו שאתם אוהבים.
מצננים היטב
מכאן אפשר להגיש בשתי דרכים:
להוסיף את כל כמות היוגורט לתוך המרק. ולהגיש ככה, מעורבב.
להגיש בכל קערה כף הגשה של יוגורט ומעל כף הגשה של תערובת העדשים, וכל סועד מערבב לעצמו.
בשני המקרים מומלץ להגיש עם קוביות קרח וקישוט עלי נענע
רוצה לדעת איך אפשר לחזור לשגרה,
לרדת במשקל בקלות,
גם אם הימים לא כל כך קלים ?
אני מזמינה אותך להכיר את תוכנית האון ליין שלי -
חוזרת לשגרה - חוזרת לגזרה
כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments