צילם עודד חוברה
מרק דל פחמימה שיכול גם חורפי ועשיר וגם קייצי ומרענן
מלא יתרונות בריאותיים שמביאים לנו הכרובים והקייל –
חומרים שיודעים להגן על הגוף מפני סרטן, לחזק אותו ולצנן אותו בקיץ, לפי הרפואה הסינית
10 מנות 110 קלורית למנה
החומרים :
כף שמן
2 בצלים קלופים ופרוסים גס
4 שיני שום
1 ראש כרובית, שטוף וחתוך לפרחים
חבילת קייל ומומלץ יותר שקית בייבי קייל או עלעלי קייל הנמכר במרכולים
5 כוסות מים מינרלים
2 כפות אבקת מרק ירקות אורגני
בקבוק של ליטר יוגורט עיזים נוזלי או לגרסה החמה - ליטר חלב רגיל או טבעוני או עיזים או יוגורט טבעוני
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מיץ סחוט טרי מחצי לימון
10 כפות צנוברים
לקישוט :
עלי נענע
יוגורט (אפשר טבעוני)
אופן ההכנה :
בסיר גדול מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
מוסיפים את שיני השום ומערבבים עוד 2 דקות.
מוסיפים את פרחי הכרובית ומזהיבים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המים , אבקת המרק, מלח, פלפל.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שפרחי הכרובים מתרככים.
אם משתמשים בקייל רגיל, שוטפים היטב, ומורידים את החלק התחתון הקשה. חותכים לפיסות גדולות.
אם משתמשים בבייבי קייל רק שוטפים ומסננים.
מוסיפים את הקייל לסיר ומבשלים עוד 2 -3 – דקות. מכבים את האש.
בעזרת בלנדר מוט טוחנים עד מרקם גס, גרגרי, כמו שאתם אוהבים.
בגרסה החמה, מוסיפים בשלב הזה את החלב ומחממים מעט, נזהרים שלא יגלוש.
בגרסה הקייצית, מצננים.
ואז , לאחר שהמרק קר, מוסיפים את היוגורט ומיץ הלימון ומערבבים מעט.
במחבת יבשה קולים את הצנוברים, תוך ערבוב מתמיד עד שהם מזהיבים מעט.
מגישים קר / חם מקושט בצנוברים.
זה מרק דל פחמימה מעולה.
והוא משתלב ממש מצוין בתוכנית
השיטה שעזרה לעשרות אלפי נשים, לצאת מהתקיעות ולרדת במשקל, מהר ובטוח
18 יום שיעזרו לך להתניע את ההרזיה שלך
וסוף סוף לראות את מחוג המשקל פונה לכיוון הנכון
תוכנית דלת פחמימות בריאה ומהודקת בפלטפורמה דיגיטלית וליווי צמוד בוואצאפ,
שתעזור לך להכנס לתהליך הרזיה
לרדת במשקל
ולצמצום משמעותי במשקל ובהיקפים בצורה טבעיתללא ספירת קלוריות!
תוכנית און-ליין מעשית בהנחיה ובתמיכה מלאה שלי
ירידה במשקל | ליווי ותמיכה קבוצתי | מתכונים |תפריטים
וגם אפשרות לצמחי מרפא
כדי לעשות CARB DETOX,
להפחית פחמימות וגם בהמשך להנות מפחמימות
ועדיין לרזות ואח"כ להמשיך לשמירה על המשקל,
והצטרפות למחזור הקרוב לחצי כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments