10 מנות - 80 קלוריות למנה
החומרים לסיר משפחתי:
כף שמן
2 בצלים פרוסים
4 שינים שום פרוסות
בטטה בינונית קלופה וחתוכה לעיגולים
3 גזרים קלופים וחתוכים לגלילים
100 גרם רסק עגבניות
2 עגבניות מרוסקות
2 כוסות עדשים כתומות שטופות היטב
12 כוסות מים מינרלים
2 כפות אבקת מרק אורגנית
כף אבקת תערובת חוויאג' למרק או כפית כמון + כפית כורכום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את השום ומזהיבים תוך ערבוב.
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט הפטרוזיליה.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עדו כ 40 דקות עד שכל היריקות וגם העדשים רכים. 5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה.
טוחנים את המרק בבלנדר מוט למרקם אחיד.
מגישים חם !
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentarios