צילום - עודד חוברה
מרק טבעוני, מחמם ומלא בכל טוב לימי החורף
סיר משפחתי 6 מנות, 75 קלוריות למנה
החומרים:
כף שמן
בצל בינוני קלוף וקצוץ
1/2 כרוב ירוק פרוס לפרוסות
5 גבעולי סלרי קצוצים
100 גרם רסק עגבניות
2 כוסות נבטוטים שהכנתם מראש או קניתם, אפשר כמובן להכין תערובת של מספר סוגים
8 כוסות מים
1/2 כוס אורז או גריסים
2 כפות מיץ לימון טרי
כפית סוכר חום
1/2 כפית כמון
מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה לפי הטעם
אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים את השמן ומאדים בצל עד הזהבה, מוסיפים את הכרוב ומאדים.
מוסיפים סלרי ומאדים תוך כדי ערבוב עוד כמה דקות.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה,
ואז מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה,
בסיר מכוסה חלקית 30-40 דקות עד שהנבטוטים והירקות רכים.
רוצה לרזות בעזרת תפריט טבעוני מאוזן?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments