10 מנות ; 40 קלוריות למנה
חומרים:
2 כרשות , רק החלק הלבן חתוכות לחתיכות גדולות
כף שמן
בטטה קלופה וחתוכה לעיגולים
7 – 8 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות
300 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
2 כפות אבקת מרק פטריות אורגני
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט - לפי הטעם
10 כוסות מים (רצוי מינרלים)
בצל קצוץ
4-5 פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
אופן ההכנה:
בסיר גדול מאדים את הכרישה בכף שמן עד שהיא מזהיבה מעט.
מוסיפים את כל שאר החומרים כולל המים, ללא הבצל והפטריות.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה חלקית עד שכל הירקות רכים.
בעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק לסמיכות האהובה עליכם.
טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
במחבת נפרדת המיועדת לבישול ללא שמן, מאדים את הבצל עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את הפטריות ומאדים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות.
מוסיפים לכל מנה כף מלאה פטריות לפני ההגשה.
מגישים חם!
רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית?
הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע.
לכל הפרטים על הספר
לחצ/י כאן או ברכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Hozzászólások