צילום - עודד חוברה
רוצים מרק בריא דיאטטי, אבל שיהיה גם סמיך ומשביע?
#טיפבישולבריא- הטריק הוא להוסיף קוואקר, שמסמיך את המרק ומוסיף סיבים בריאים,
התורמים לשובע, להורדת רמות כולסטרול וסוכר
אפשר להחליף את הקוואקר לשיבולת שועל נקייה מגלוטן לרגישים
סיר גדול, 8 מנות -55 קלוריות למנה
החומרים:
בצל קצוץ
כפית שמן
1/4 כרובית חתוכה לפרחים קטנים
1/4 כרוב פרוס לפרוסות דקיקות
3 גזרים חתוכים לעיגולים
2 קישואים חתוכים לקוביות
200 גרם דלעת חתוכה לקוביות
כוס קוואקר (שיבולת שועל) דק (רצוי אורגני) - אפשר להחליף בשיבולת שועל מנוקה מגלוטן לרגישים
12 כוסות מים (רצוי מינרלים)
2 כפות אבקת מרק ירקות אורגני (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
אפשר לגוון בתוספת אטריות למרק מקמח מלא (70 קלוריות לחצי כוס לאחר הבישול)
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל בכפית שמן עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את כל שאר הירקות, אחד אחרי השני ואחרי כל אחד מערבבים מעט תוך כדי בישול.
מוסיפים את המים, קוואקר, אבקת מרק ומלח ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל הירקות רכים אבל עדין שומרים על צורתם, כחצי שעה.
אם החלטתם להוסיף אטריות, יש להוסיף לקראת סוף הבישול ולבשל עוד כמה דקות לפי הוראות היצרן.
מגישים חם!
רוצה לדעת איך אפשר לשלב חורף עם דיאטת הרזיה?
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
כרגע חזרתי מסיבוב לבתים של ילדים + נכדים עם קורונה או שפעת. הם מאוד ממליצים על המרק הזה כנראה מרפא! עכשיו על הפרק העדשים כתומות וכתומים אחרים. בריאות לכולם, ושפו לליאורה. אפיתי גם את הפשטידת פטנט היה נהדר, עסיסית ומשביעה. ג׳ודי ליוור פתח תקוה