מרק משביע, בריא וטעים. אפשר לגוון בסוגי הירקות ולהשתמש בה שאתם אוהבים
10 מנות , 50 קלוריות למנה
החומרים לסיר משפחתי גדול:
כף שמן
2 בצלים חתוכים לקוביות
3 גזרים פרוסים לעיגולים
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
100 גרם רסק עגבניות
1/2 כוס בורגול עבה
12 כוסות מים רצוי מינרלים
2 כפות אבקת מרק אורגנית
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כפית דבש או סילאן לטבעונים
כף מיץ לימון טרי
כפית כמון
כפית כורכום
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ומאדים עד הזהבה.
מוסיפים את כל הירקות, מים, רסק עגבניות ותבלינים, חוץ מהבורגול והפטרוזיליה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ – 20 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מוסיפים את הבורגול. מערבבים היטב, מבשלים עוד כ 20 - 30 דקות עד שהבורגול מתבשל אבל לא הופך דייסתי.5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה. רצוי לערבב מידי פעם, תוך כדי בישול. מגישים חם
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
טעים מאוד, ממליצה להכין