צילום - עודד חוברה
קר מהמקרר
מרק מצנן בטמפרטורה וגם באנרגיות הירוקות שלו
(לפי הרפואה הסינית)
מרק שיצנן את הקיץ שלכם
שילוב בריא של ירוקים ויוגורט עיזים
10 מנות 110 קלוריות למנה
החומרים:
1 כף שמן
2 בצלים קלופים ופרוסים גס
5 כוסות מים, רצוי מינרלים
400 גרם אפונה קפואה (רצוי עדינה)
400 גרם עלי תרד טריים או מדליוני תרד קפואים
2 כפות אבקת מרק ירקות אורגני
מלח ופלפל לפי הטעם
ליטר יוגורט עיזים
גליל גבינת עיזים 10% שומן
אופן ההכנה:
בסיר גדול מזהיבים את הבצל בכף שמן.
מוסיפים את כל שאר החומרים חוץ מהיוגורט והגבינה.
מבשלים עד שהאפונה מתרככת (15 דקות).
בעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק. מצננים.
מוסיפים את היוגורט וגבינת העיזים וטוחנים שוב.
מצננים שוב, מגישים קר, כמנה ראשונה או כחלק מארוחת ערב קייצית.
רוצה לעשות דיטוקס לגוף ולנפש?
לכל הפרטים לחצ/י כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments