צילום - עודד חוברה
מרק קייצי נפלא ומרענן שמגיע מהבלקאן. עשיר בסידן ובחיידקים ידידותיים.
5 מנות; 120 קלוריות ו – 240 מ"ג סידן למנה
החומרים:
3 מלפפונים
4 כפות גבעולי שמיר
1 כף מיץ לימון טרי
1 ליטר יוגורט עזים או כבשים נוזלי
2 שיני שום כתושות
1 כף שמן זית
½ כפית סוכר (אפשר לוותר אם רוצים ללא פחמימות)
½ כפית מלח
פלפל לבן לפי הטעם
עירית או נענע קצוצה לקישוט ולהגשה
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את המלפפונים, מורידים את הקצוות וקוצצים דק מאוד.
קוצצים גם את גבעולי השמיר דק מאוד.
מערבבים את היוגורט עם כל החומרים.
מקררים לפחות 4 שעות במקרר לפני ההגשה.
שומרים בקירור עד ההגשה. מגישים בקערות אישיות ומקשטים מעל בעירית/ נענע קצוצה.
נשמר במקרר 3 ימים.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Kommentare