צילום - עודד חוברה
מרק קר מרענן ומצנן את ימי הקיץ החמים!
מעולה לחג השבועות או בליווי לארוחה חריפה.
מצוין גם בדיאטה קטוגנית וגם כמתכון עשיר חלבון.
ניתן להכין גם גרסת תרד ירקרקה.
10 מנות, 80 קלוריות למנה
החומרים:
2 חצילים גדולים
1.5 ליטר יוגורט
לגרסת התרד- 1/2 שקית תרד קפוא שהופשר
2 שיני שום כתושות
מיץ מחצי לימון
מלח לפי הטעם
2 כפות נענע קצוצה למי שאוהב
צנוניות ופטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה:
מנקבים את החצילים במזלג בכמה מקומות.
קולים את החצילים בתנור שחומם מראש ל–180 מעלות במשך 40–60 דקות, לפי גודל החציל והופכים מידי פעם בזמן הקליה.
מקררים.
מוציאים את תוך החציל ומעבירים לסיר או כלי קיבול גדול אחר.
מוסיפים את כל שאר החומרים.
טוחנים קלות במעבד מזון עד שמגיעים למרקם רצוי.
מגישים בקישוט עלי פטרוזיליה ו/או צנוניות קצוצות.
בגרסת תרד ירקרקה
רוצה לדעת איך אפשר לחזור לשגרה,
לרדת במשקל בקלות,
גם אם הימים לא כל כך קלים ?
אני מזמינה אותך להכיר את תוכנית האון ליין שלי -
חוזרת לשגרה - חוזרת לגזרה
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
בשביל גרסת התרד, אם אני משתמשת בתרד טרי ולא קפוא, צריך לחלוט אותו לפני במים רותחים או להשאיר כמו שהוא?