לפעמים ההמצאות הכי מגניבות קורות במקרה....
כך גם קרה לי עם המרק הזה.
בערב יום כיפור, אי אפשר היה להשיג שוקי עוף בסופר.
אז הכנתי את המרק עם חזה עוף ומיד אח"כ גם גירסה צמחונית- טבעונית עם טופו.
אל תוותרו על שיני השום, הן מתבשלות מרק עד שהן נימוחות,
וכשאחת כזאת מגיעה לפיכם.......עונג של טעמים.
מומלץ בחום !!!!!
6 מנות - 70 קלוריות למנה משביעה מאוד
החומרים:
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות או טופו חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים לקוביות
קישוא ו / או חצי כרובית חתוכים
2 גזרים פרוסים לעיגולים
2 תפוח אדמה חתוכים לקוביות
בטטה חוכה לקוביות
2 -3 - גבעולי סלרי קצוצים
ראש סלרי קלוף וקצוץ קטן
10 שיני שום שלמות
חופן פטרוזיליה קצוצה + חופן כוסברה קצוצה ( לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
כפית תבלין חוויאג' למרק
אופן ההכנה:
בסיר גדול מאדים א הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את כל שאר הירקות כשהם חתוכים לחתיכות.
מוסיפים מים מינרלים, עד כיסוי ועוד, עד שפת הסיר.
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט העוף או הטופו
מבשלים עד רתיחה.
מבשלים עוד כ 20 דקות עד שעיגולי הגזר כמעט רכים.
מסיפים עוף או טופו.
זה גם הזמן לטעום ולתקן את התיבול אם יש צורך.
מבשלים בסיר מכוסה חלקית עוד כ - 10 דקות
מגישים חם עם אטריות, או אורז
עוד המון מתכונים בריאים כאלה ואיך לשלב אותם לאורך כל השנה,
בספר 365 יופ בלי תירוצים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
עוגת הדלעת יצאה מעדן טעייים! תודה רבה