מרק קייצי של אבוקדו, שהוא שילוב
של שייק ירוק ומרק קר.
מתאים גם לדיאטה דלה בפחמימות.
פצצה של רכיבים תזונתיים מומלצים, כמו סירטפודס, ויטמינים , מינרלים ונוגדי חימצון.
מכינים בקלות, דל קלוריות ומאוד טעים.
אם תבחרו ביוגורט עשיר חלבון, תקבלו מרק עשיר בחלבון שמתאים לאחרי פעילות גופנית,
בתוספת פרוסת לחם מלא או קרוטונים מלחם מלא
עשיר בסידן ובחיידקים ידידותיים.
מומלץ במיוחד ביום האבוקדו הבינלאומי - 31.7
8 מנות; 110 קלוריות למנה
החומרים:
1 אבוקדו בשל קלוף וללא גרעין (יש אבוקדו גם בקיץ)
800 מ"ל יוגורט עשיר חלבון או כל יוגורט אחר כמו עיזים או כבשים
3 מלפפונים או פקוס
כוס עלי בייבי תרד
כוס עשבי תיבול - מומלצים במיוחד פטרוזיליה ורוקט שהם סירטפוד מעולים.
אפשר גם נענע או בזיליקום לפי העדפות הטעם שלכם. אפשר עשב תיבול רגיל ומומלץ במיוחד עלעלי מיקרו
מיץ מלימון שלם טרי
2 שיני שום כתושות
½ כפית סוכר (אפשר לוותר אם רוצים ללא פחמימות)
½ כפית מלח
פלפל לבן לפי הטעם
לקישוט והגשה אשר לבחור אחד או יותר מהמוצעים כאן:
עיגולי מלפפון או פקוס, פרוסות ליים או לימון ועלי נענע
גבינה מלוחה 5% מפוררת, צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים במעבל מזון או שייקר עד קבלת תערובת אחידה.
מקררים לפחות 4 שעות במקרר לפני ההגשה.
שומרים בקירור עד ההגשה. מגישים בקערות אישיות ומקשטים מעל באחד הקישוטים שאוהבים.
נשמר במקרר 3 ימים.
מתראיית בתוכנית של פאולה וליאון על אבוקדו
רוצה להכיר את שיטת ההרזיה המהפכנית, שמשלבת סירטפוד (הדיאטה של אדל)?
תוכנית מודולרית של 3 שבועות,
תוך שילוב שייקים מעולים ומלאים בסירטפוד בתפריט.
SHAKE IT UNTIL YOU MAKE IT
כל הפרטים ורכישה כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
תגובות