צילום - עודד חוברה
מנה צמחונית מצוינת שגם ילדים אוהבים בזכות המתיקות.
העדשים והביצים תורמים חלבונים, והדלעת והבטטה את פיגמנט הבטא קרוטן החשוב.
24 מפינס, 62 קלוריות לאחד
החומרים:
200 גרם עדשים כתומות
חתיכת דלעת גדולה
בטטה בינונית
3 ביצים
כוס קמח מלא תופח
2 שיני שום מעוכות
מלח ופלפל לפי הטעם, מעט אגוז מוסקט מגורר
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים עד שהן רכות ומסננים.
קולפים את הבטטה והדלעת.
חותכים לקוביות ומבשלים במים מומלחים קלות עד שהן רכות.
מעבירים את העדשים, הבטטה והדלעת לממחה או מועכים ביד למרקם של פירה.
מוסיפים את הביצים והקמח לסירוגין ומערבבים היטב, מוסיפים את השום והתבלינים.
מעבירים לתבנית מאפינס מסיליקון (מה שחוסך את השימון).
אופים בחום בינוני של 180 מעלות עד שהמפינס מזהיבים מלמעלה ומוכנים מבפנים.
מתאים להגיש חם או קר. ניתן לשמור בקירור עד 3 ימים.
רוצים שגם הילדים שלכם יאכלו ב5 צבעים?
בואו להכיר ביחד עם הילדים את פודי הגמד הקוסם שילמד אותם לאכול בחמישה צבעים.
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments