צילום - עודד חוברה
מניפות תפוחי אדמה וירקות- מתכון מנצח כל כך טעים ומושלם לכל המשפחה, גם אם יש צמחונים וטבעונים, וכולם יאהבו!
מתאים גם למנגל ביום העצמאות או לאירוח מרשים.
6 מנות תוספת של תפוח אדמה ובטטה (שהם הפחמימות) וירקות - 120 קלוריות למנה
החומרים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
בטטה גדולה
12 ירקות אחרים, מאוד מתאימים ירקות שורש כמו גזר, סלק, ארטישוק ירושלמי, וגם קישוא
4 בצלים מחולקים לרבעים
2-3 שיני שום כתוש
12 שיני שום קלופות שלמות
2 כפות שמן זית
מלח גס (עדיף מלח אטלנטי)
תוספות: עלי רוזמרין טריים, עלי תימין טריים
תבלינים- פפריקה, כמון או כל תבלין אחר שאוהבים
אופן ההכנה:
להכנת מניפות תפוחי אדמה וירקות מחממים את התנור ל - 240 מעלות. בתבנית משטחים נייר אפיה.
את הירקות לא קולפים אלא מקרצפים היטב במים וסבון. מייבשים.
פורסים בסכין חדה פרוסות כמעט עד הסוף במרווחים של 2-3 מ"מ. אם במקרה נחתך עד הסוף, לא נורא, פשוט תצמידו את הירקות זה לזה לפני האפיה.
מסדרים את הירקות בתבנית. ביניהם מפזרים רבעי בצל ושיני שום שלמות.
בקערית קטנה מערבבים שמן זית, שום כתוש, עלי רוזמרין, טימין מלח ושאר התבלינים.
בעזרת מברשת אפיה מורחים את התערובת וגם מכניסים לחריצים של תפוחי האדמה, הבטטה והירקות.
מכניסים לתנור החם ואופים 25 דקות בחום גבוה. מנמיכים את החום ל 190-200 מעלות ואופים עוד 40 דקות עד שכל הירקות ותפוחי האדמה רכים לנעיצת מזלג.
בזמן האפיה, מורחים שוב מהתערובת עוד 2-3 פעמים.
מעלים שוב את החום ל-220 ואופים עוד 5-10 דקות לקבלת מעטה קראנצ'י.
זה מתכון מעולה.
והוא משתלב ממש מצוין בתוכנית
השיטה שעזרה לעשרות אלפי נשים, לצאת מהתקיעות ולרדת במשקל, מהר ובטוח
18 יום שיעזרו לך להתניע את ההרזיה שלך
וסוף סוף לראות את מחוג המשקל פונה לכיוון הנכון
תוכנית דלת פחמימות בריאה ומהודקת בפלטפורמה דיגיטלית וליווי צמוד בוואצאפ,
שתעזור לך להכנס לתהליך הרזיה
לרדת במשקל
ולצמצום משמעותי במשקל ובהיקפים בצורה טבעיתללא ספירת קלוריות!
תוכנית און-ליין מעשית בהנחיה ובתמיכה מלאה שלי
ירידה במשקל | ליווי ותמיכה קבוצתי | מתכונים |תפריטים
וגם אפשרות לצמחי מרפא
כדי לעשות CARB DETOX,
להפחית פחמימות וגם בהמשך להנות מפחמימות
ועדיין לרזות ואח"כ להמשיך לשמירה על המשקל,
והצטרפות למחזור הקרוב לחצי כאן או על התמונה
הכנתם?
Comments