מתכון שאין כמוהו לאירוח, נחטף כדקה מהרגע שמניחים על השולחן.
כל בטטה בינונית מכילה 2 מנות, 100 קלוריות למנה
חומרים:
בטטה
מעט שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט
קינמון
אופן ההכנה:
קולפים בטטה או רוחצים היטב את הקליפה.
פורסים את הבטטה לפרוסות עבות (1 – 2 ס''מ).
מפזרים את הפרוסות בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
מטפטפים מעט שמן זית.
בוזקים מלח, פלפל שחור גרוס טרי, אגוז מוסקט מגורר וקינמון למי שאוהב.
אופים בחום בינוני עד שפרוסות הבטטה רכות ( 20 – 30 דקות).
מגישים חם.
התפרסם באתר 2eat
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments